Topkids franchise

Sinds 1992 doet Topkids als zelfstandige organisatie al ervaring op in de kinderopvang. We hebben veel collega's voorbij zien komen die de kwaliteiten en ambitie hadden om verder te groeien in de sector en af en toe wel eens droomden van een eigen kinderdagverblijf. Wij weten dat de drempel om voor jezelf te beginnen best hoog kan zijn en stellen ons daarom als doel om ondernemende en ambitieuze pedagogisch medewerkers te begeleiden om hun droom werkelijkheid te laten worden en biedt daarom een uniek concept aan in de kinderopvang, Franchise! Want samen staan we sterk.

Als franchisegever wil Topkids jou, als zelfstandig ondernemer in de kinderopvang, zoveel mogelijk ontzorgen op het gebied van beleid, protocollen, inrichting en opleiding zodat jij je kan richten op waar je echte passie ligt: de kinderen, de ouders en de bedrijfsvoering van je eigen 'toko'.

Spannend? Jazeker! Maar Topkids zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan dit avontuur begint en gaandeweg begeleid wordt tot zelfstandig ondernemer. Dus... durf jij deze uitdaging aan?

Je eigen kinderopvang starten

Het kan echt!

Ben je toe aan de volgende stap maar denk je dat het plafond bereikt is? Zou je stiekem wel een eigen kinderdagverblijf willen openen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Kom dan eens met ons praten! Topkids biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als ondernemer in de kinderopvang en probeert je daarin zoveel mogelijk te ontzorgen.

  • Zelfstandig ondernemen met een bewezen succesvolle formule
  • Je geniet van de voordelen van een grote organisatie terwijl je naar je klanten kleinschaligheid kunt garanderen op je eigen vestiging(en).
  • Niet fulltime beschikbaar? Ook voor twee ondernemers is het interessant.

Ben jij een ondernemer?

Doe de ondernemerstest

Je eigen Topkids vestiging in 3 stappen...

1. Stuur ons een bericht.

Wil je graag voor je zelf werken maar vindt je het ook fijn om ondersteuning te krijgen en wil je ook de voordelen van een grote organisatie? Samen staan we sterk. Omdat wij een kleine organisatie zijn, zal je merken dat je geen nummer bent en dat we korte lijntjes hebben.

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten als franchisenemer bij Topkids kinderopvang? Stuur ons dan een bericht en neem in de tussentijd alvast een kijkje op deze pagina, Samen staan we sterk!

Laat je gegevens achter

2. Laten we afspreken onder het genot van een kop koffie

Onder het genot van een kop koffie gaan we samen in gesprek om te kijken of er een match is, het gevoel moet natuurlijk wel voor beide kanten goed zijn. Wij vertellen je tijdens dit gesprek wat je van ons als franchisegever mag verwachten en wat wij van jou als echte Topkids ondernemer verwachten. Is de klik daar dan gaan wij de volgende stap zetten. Wellicht heb je al een locatie, dan helpen we je met de voorbereiding van de verbouwing, beleidsplannen, aankleding van A tot Z etc...

3. Gefeliciteerd!

Je eigen Topkids vestiging gaat open!

Uiteraard laten we je nu niet zwemmen want nu begint het pas, we begeleiden je met alles, bieden opleiding en je maakt gebruikt van onze diensten zoals de backoffice voor de facturatie en planning, ook maak je gebruik van dezelfde leveranciers waarmee wij al jaren samenwerken en geniet je van de vele voordelen.

Waar wacht je nog op!

Word je enthousiast van het idee een eigen kinderopvang vestiging te openen en wil je samen met ons de puzzelstukjes in de juiste volgorde zetten?

Met een pedagogische opleiding op minimaal mbo-3 niveau en 5 jaar ervaring in de kinderopvang kunnen we al in gesprek.
We maken graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

topkids