Pedagogisch medewerker BSO en KDV Zeist

 

Ben je een duizendpoot die het leuk vindt om onze nieuwe locatie in Zeist mede vorm te geven? Dan zoeken we jou! Voor ons kinderdagverblijf én BSO in Zeist zijn we op zoek naar nieuwe gezellige collega’s die ons team komen versterken!

Hoe ziet de functie eruit?

Als pedagogisch medewerker draag je naast de dagelijkse begeleiding en opvang van de kinderen, ook zorg voor zowel de invulling als het aanbod van ons afwisselende programma. Bij Topkids is geen dag het zelfde. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesses op alle mogelijke gebieden.

Onze organisatie

Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. In het karakteristieke pand, gelegen in de rustige en groene woonwijk Valckenbosch, bieden we kleinschalige opvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Onze nieuwste locatie die begin september is geopend is volledig in een nieuw jasje gestoken in de bekende huiselijke Topkids sfeer. De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang. De veelzijdige BSO, is een plek waar de kinderen zich na een schooldag heerlijk kunnen uitleven of juist lekker kunnen chillen. Het activiteitenaanbod op de BSO is zeer divers en volledig afgestemd op de wensen van de kinderen.

Wat breng jij mee

 1. Een afgeronde kindergerichte opleiding op minimaal niveau 3 of een sportopleiding zoals opgenomen in de CAO kinderopvang.
 2. Uitstekende pedagogische vaardigheden en organisatievermogen
 3. Een kind-, en klantgerichte benadering
 4. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 5. Assertiviteit en besluitvaardigheid
 6. Een flexibele houding en inzetbaarheid
 7. Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden we jou

 1. Contract voor 27 tot 36 uur per week
 2. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang
 3. Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is
 4. Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
 5. Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontplooiing
 6. Heb je zelf kinderen? Dan geldt er een goede regeling en voorrang bij plaatsing op één van onze vestigingen!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je jezelf als aanwinst voor Topkids? Reageer dan snel en we maken graag kennis met je.