Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Ontdekkings BSO Junior Maartensdijk

Deze locatie heeft ook een kinderdagverblijf

Op deze Ontdekkings BSO Junior worden onze jongste schoolgaande kids opgevangen in de leeftijd van 4 t/m 5 jaar en maken ze voor het eerst kennis met alle leuke, gevarieerde en uitdagende activiteiten die onze BSO te bieden heeft. We zien deze BSO dan ook een beetje als het kleinere broertje van onze Ontdekkings BSO welke is gevestigd aan de Nachtegaallaan 38. Door de knusse ruimte en afschermde ontdektuin, biedt deze ruimte net wat meer geborgenheid voor kinderen in deze leeftijd om alvast te wennen aan het schoolgaande leven.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Nachtegaallaan 32
3738 EB Maartensdijk
0346-243564
0650562318
info@topkids.nl
KvK nummer: 63293684
LRK nummer: 680094337

Groep:

Op onze Topkids Ontdekking BSO Junior hebben we plek voor 20 kinderen. De kinderen hebben volop de ruimte om van alles te kunnen ontdekken, passend bij de leeftijd. In basisgroep Willie Wortel worden kinderen in de leeftijd van 4 t/m 5 jaar opgevangen.

Telefoon:

Vast:      0346-243564
Mobiel: 06-50562318

Scholen:

  1. Martin Luther Kingschool
  2. De Kievitschool
  3. School met de Bijbel

Certificaat Klachtenvrij

De BSO Junior van Topkids Maartensdijk is klachtenvrij in 2021! Topkids heeft voor deze opvang locatie een certificaat gekregen van de geschillencommissie Kinderopvang.

Beoordeling VerbeterMeter

Tevreden klanten staan gelijk aan een goede dienstverlening. Wij meten continu de tevredenheid van onze ouders en verzorgers en maken daarvoor gebruik van de VerbeterMeter.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Onze missie

Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!

Wil je weten hoe gezellig onze BSO in het echt is? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Geen opvang nodig en tóch nieuwsgierig loop dat alvast hiernaast rond door onze groepsruimte.

Direct inschrijven

Ons Topteam Maartensdijk

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?