Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

BSO Sport Topkids Elinkwijk

bal Topkids BSO Sport is met zekerheid de sportiefste BSO van Zuilen en omstreken! Op onze BSO, gelegen op het terrein van USV Elinkwijk, krijgen de kinderen iedere dag minimaal een uur sportles aangeboden. Onze sportieve pedagogisch medewerkers stellen maandelijks een uitgebreid sportprogramma samen. In combinatie met een aantal leuke clinics die door sportverenigingen worden gegeven krijgen de kinderen van onze BSO zo een duidelijk beeld van de sportmogelijkheden en leren ze waar hun talenten en interesses liggen.

De binnenruimte van de BSO is huiselijk ingericht met een open keuken met lange steigerhouten tafels om zo de kinderen zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen.
Dagelijks worden de kinderen van school gehaald met onze busjes of onze stoere Stints. Wij zijn altijd goed te herkennen aan onze sportieve Topkids-kleding en door ons vaste team weten de kinderen altijd wie ze op komen halen.

Topkids BSO Sport biedt opvang aan kinderen van de Prinses Margrietschool, de Piramide, de Ludgerschool en de Cirkel.

Onze BSO is gelegen aan het einde van de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Voor de ouders die dat wat ver fietsen vinden en af en toe lastig met vervoer zitten bieden wij een thuisbrengservice aan.

  • Aantal groepen: 2 groepen in het Topkids-gebouw en 2 groepen in de Jeugdtoren bij het voetbalveld.
  • Maximum kindaantal: 29 in Topkids en 30 in de Jeugdtoren
  • Openingstijden: afhankelijk van wanneer de school uit is -18:30 uur. Tijdens vakanties (Midden-Nederland) 7:30-18:30 uur
  • Pakketten: Totaalpakket of schoolwekenpakket (klik hier voor de tarieven)


Ons teamBSO Topkids Elinkwijk
Amsterdamsestraatweg 1015
3555 HT Utrecht

Tel: 06-37194471  / 06-38267808
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer: 53055543
LRK-nummer: 481623759

Schrijf je geheel vrijblijvend en kosteloos in!

Nu Inschrijven!