Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Kinderdagverblijf en BSO Soest

Medio februari 2020 openen wij onze nieuwste kinderopvang locatie aan de Laanstraat 84 te Soest

Deze nieuwe locatie wordt deze winter helemaal omgetoverd in onze nieuwe Topkids-stijl met een écht kindcentrum. In dit kindcentrum komt uiteraard het kinderdagverblijf en de BSO van Topkids maar óók kinderyoga, kinderfysio, kinderdiëtist en nog veel meer!

Per leeftijdscategorie is er veel aandacht besteed aan de inrichting van de ruimtes. Voor de baby’s en de jonge kinderen is er zoveel mogelijk aan rust en warmte gedacht. Doordat er op de babygroepen babyspecialisten werkzaam zijn is de kwaliteit van de babyopvang zo goed mogelijk gewaarborgd.

Peutergroep

Op de peutergroep is een perfecte balans gevonden tussen de rust die de jonge kinderen nog nodig hebben en de uitdaging waar ze op die leeftijd ook naar op zoek zijn. Hier is de ideale omgeving gecreëerd voor de peuters om zich te ontwikkelen en vriendjes te maken.

Op de BSO zijn 4 aparte ruimtes ingericht waar kinderen per dag uit een heel uitgebreid aanbod van activiteiten kunnen kiezen. In de binnentuin kan naar hartenlust worden gespeeld. Een plek waar kinderen vrij kunnen spelen maar waar ze ook lekker kunnen chillen. In de keuken kunnen de kinderen meedoen aan verschillende kookworkshops en daarnaast is er nog een atelier waar verschillende vormen van handenarbeid kunnen worden uitgevoerd en een vrije expressie lokaal voor muziek, dans, yoga, theater etc.

group
Algemene informatie
Ophalen & tijden
Pakketten & prijzen
Rekentool
Pedagogisch beleid
GGD

Contact en adres

Laanstraat 84
3762 KE Soest
0346-214323
info@topkids.nl
KvK nummer: 50634089
LRK nummer:

Groepen

Bij Topkids kinderdagverblijf  Soest is 1 kleinschalige en rustige babygroep van 9 kinderen van 0-1 jaar, een groep van 10 kinderen voor 1-4 jarige en daarnaast is er een peutergroep voor 16 kinderen van 2-4 jaar. Wanneer je kind 4 jaar geworden is kan hij/zij doorstromen naar onze geweldige BSO. Vergeet je daarvoor niet op tijd aan te melden!

Al onze pakketten zijn inclusief warme biologische maaltijden, tussendoortjes en luiers.

De 4 BSO ruimtes bieden eindeloze mogelijkheden voor ons activiteitenaanbod. Voor kookworkshops kan je in onze gezellig woonkeuken terecht, in het atelier kan je je creativiteit kwijt en in het vrije expressielokaal is er ruimte voor muziek, dans, yoga of theater. En als je even vrij wilt spelen? Dan hebben we een fantastische ‘binnentuin’ waar je naar hartenlust kunt spelen of chillen.

Scholen

  1. De Achtbaan
  2. De Driesprong
  3. PWA Soest
  4. 1e van de Hucht
  5. 2e van de Hucht
  6. De Buut
  7. De Bron
  8. Da Costa school
Rondleiding plannen

Buitenruimte

Buiten is er aan de ene kant ‘de geheime tuin’ voor de kinderen van 0-4 jaar. Kinderen vermaken zich hier prima in de rups, met de watertafel of in de zandbak of kunnen hun energie kwijt op de fietsjes en stepjes. Voor de baby’s is er gezorgd voor een afgeschermd stuk waar ze lekker kunnen kruipen en in de buitenlucht kunnen spelen.

Aan de straatkant van het pand is de grote omheinde natuurlijke speelplek voor de BSO-kinderen. In deze uitdagende tuin kunnen de grote kinderen een frisse neus halen, lekker in beweging komen of zelf zien wat er allemaal te ontdekken valt.

Verschillende opvangmogelijkheden

De vestiging is vijf dagen per week geopend van 7:00- 18:30 uur. Op het kinderdagverblijf bieden wij een volledig all inclusive pakket met biologische warme maaltijden van Moekes Maaltijd, gezonde tussendoortjes en Pampers.

Op de BSO ligt ook de focus op gezonde voeding, bieden we iedere dag uitdagende workshops en hebben we aan het einde van de dag een unieke thuisbrengservice!

Topkids wil in de opvang zo flexibel mogelijk te zijn en biedt daarom de mogelijkheid om onbeperkt dagen te ruilen, mits de groepsgrootte dit toelaat.

Over Topkids

Je bent nieuwsgierig hè ;-)

Wij snappen dat wel!
Op dit moment zijn wij drukdoende om de locatie zo mooi en uitdagend mogelijk te maken. Hiernaast heb je een idee hoe een andere locatie van ons er uit ziet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk ook de specifieke pagina’s van de BSO Soest en het kinderdagverblijf in Soest!

Direct inschrijven Rondleiding plannen

Topteam

Word jij onze nieuwe collega?Klik hier om te solliciteren
Wanneer voelde jij je weer kind?