Administratief Medewerker HR

Ga jij graag ondersteunend te werk in een organisatie die volop in beweging is en ben jij minimaal tot en met januari 2023 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter ondersteuning van onze kinderopvangorganisaties en tijdelijke versterking van ons HR team, zijn wij op zoek naar een enthousiast en proactieve Administratief HR medewerker die op korte termijn beschikbaar is voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?
Als administratief HR Medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor:

Wat zoeken we in jou?
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrokken, positief en praktisch ingesteld. Je hebt een flexibele en nauwkeurige werkhouding. Verder:

Wat geven we jou?
Een uitdagende tijdelijke functie. Je mag mee bouwen aan de professionalisering van onze HR-afdeling en komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot in ieder geval februari 2023. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO en de inschaling voor deze functie is schaal 7 (€ 2.490 – € 3.293 per maand o.b.v. 36 uur).

Over ons
Onze organisatie bestaat uit 4 aanbieders van professionele kinderopvang met in totaal circa 45 kinderopvanglocaties verspreidt door het land. Ruim 500 medewerkers zetten zich gemotiveerd in voor hun werk in deze prachtige branche. Met z’n allen werken we samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar halen we ook het beste uit elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. In de functie van Administratief HR medewerker ben je werkzaam op het servicebureau in Soest en draag je samen met de collega’s van de afdelingen Planning, Financieel, Facilitair, Kwaliteit en Marketing & Communicatie bij aan de ondersteuning van alle locaties.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar werken@topkids.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia via 030-2211003 of 06-10260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie