Direct inschrijven Rondleiding

Assistent Clustermanager (24 uur)

Voor onze vestigingen in de regio Almere zijn wij op zoek naar een Assistent Clustermanager voor gemiddeld 24 uur per week.  

Wat ga je doen?
In de functie van Assistent Clustermanager ondersteun jij de Clustermanager bij verschillende werkzaamheden en draag jij grote verantwoordelijkheid voor onze Topkids locaties in Almere. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en divers, zo assisteer jij bijvoorbeeld bij het maken van roosters en het contact met de locaties, daarnaast ondersteun je ook  verschillende projecten.  Je weet wat er speelt binnen de teams en op de groepen.

De kwaliteit van de geleverde dienstverlening en de tevredenheid van de klanten staan bij jou hoog in het vaandel. Je ondersteunt bij de  afhandeling van klachten en doet dit volgens richtlijnen, procedures én de uitstraling van de locaties in afstemming met de locatiecoördinatoren. Je ondersteunt hen in geval van calamiteiten. Je bent sterk gericht op continu verbeteren. Voor organisaties als het consultatiebureau, bibliotheek en schooldirecties ben jij het aanspreekpunt. Om de vestigingen binnen jouw cluster te profileren en te laten groeien, werk je samen met de marketingafdeling aan nieuwe ideeën.

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en bent bevlogen. Je denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheid te nemen en te geven. Je bent goed in het maken van verbinding met verschillende belanghebbenden en uitstekend in staat je positie hierin te bepalen. Je denkt na over nieuwe en originele ideeën en werkwijzen en bent initiatiefrijk in het verzinnen van nieuwe samenwerkingsvormen op lokaal niveau. Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en benut deze inzichten effectief om je werk beter te kunnen doen. Een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Verder:

Wat bieden we jou?
Een uitdagende en zelfstandige functie, waarbij elke dag in het teken staat van het leveren van kwaliteit binnen de kinderopvang. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 8, min €2.692,- en max €3.643,- bij 36 uur). Hiertoe behoren ook een pensioenregeling en eindejaarsuitkering. Ook bieden we extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel, denk hierbij aan bedrijfsfitness, fietsplan en/of een tablet of laptop. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je bovendien korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan nodigen we je van harte uit om een korte motivatie en je CV mailen te naar werken@topkids.nl Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met Lauren Prins via 06-38776117.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie