Senior Pedagogisch Medewerker

 

BSO Almere Noorderplassen | 18-24 uur

Bij Topkids creëren wij een omgeving vol liefde en geborgenheid, waar elk kind én elke medewerker alle ruimte en aandacht krijgen om hun potentieel te ontdekken en te groeien. Het is de plek waar kinderen én medewerkers vriendschappen sluiten en plezier maken. Ben jij een geboren organisator of coördinator? Heb jij passie voor creativiteit, sport & spel en heb jij ervaring in de kinderopvang? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Topkids bouwen we aan een wereld van avontuur en ontwikkeling, bouw je met ons mee?!

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”


Over de locatie:

Onze BSO-locatie in Almere Noorderplassen biedt een overvloed aan mogelijkheden voor activiteiten, met onder andere een ruime keuken, een klushoek en een theater. Bovendien is de BSO op loopafstand van een bosrijk gebied en wij vinden het geweldig om samen met de kinderen dit bos te verkennen. Bij ons is er geen tijd om je te vervelen! Iedere zes weken is er een nieuw thema met verschillende creatieve en uitdagende activiteiten.

Wat ga je doen?

Als Senior pedagogisch medewerker bij Topkids BSO Almere Noorderplassen ben je verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen van 4 tot 12 jaar. Daarnaast ben jij de drijvende kracht achter het organiseren en begeleiden van ons activiteitenaanbod op de BSO. Je enthousiasmeert en motiveert je collega’s en de kinderen door het toffe activiteitenaanbod vorm te geven en een mooie bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Wat zoeken we in jou?
Wij zijn voor deze functie specifiek op zoek naar een gedreven collega met een stevige persoonlijkheid. We zoeken iemand die samen met het managementteam leiding wil nemen over de BSO, een duidelijk dag structuur wil implementeren en streeft naar een hecht teamverband. We zoeken een stabiele kracht die samen met ons de locatie wil opbouwen. Bovendien is het van groot belang dat je plezier hebt in het organiseren en vormgeven van activiteiten, aangezien dit het voornaamste aandachtspunt van je functie zal zijn. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor het bedenken en implementeren van thema’s. Verder:

Wat bieden we jou?
Wij bieden een uitdagende functie in een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse gewekt?
We horen graag van je door je CV en motivatie te mailen naar werken@topkids.nl of via de whatsapp 06-38776117. Toch nog vragen? Bellen mag altijd met onze recruiters Nathalia of Lauren via 030-2211003

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.