Direct inschrijven Rondleiding

BSO Maartensdijk (18-21 uur)

 

“WAAR JOUW TALENTEN EN DE BEHOEFTEN VAN KINDEREN ELKAAR KRUISEN LIGT JE ROEPING!”

 

 

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten en sporten/spellen die je zelf ook te gek vind! Heb je naast affiniteit voor sport ook interesse in het maken van healthy recepten en gezondheid en wil je kinderen daarmee laten kennismaken? Dan is deze vacature op onze BSO in Maartensdijk echt iets voor jou en nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Functie

Op onze BSO in Maartensdijk, bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens vakanties heerlijk uit te leven. Samen met je team organiseer je uitdagende sportieve én culinaire activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de BSO hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van!

De locatie
In de Martin Luther Kingschool is een groot, gezellig honk ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. We kunnen gebruikmaken van fantastische en grote speelpleinen waar we ook onze sportclinics en andere buitenactiviteiten kunnen aanbieden. Ook beschikken we over een groot atelier waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan en biedt de grote keuken voldoende mogelijkheden om culinair met de kinderen aan de slag te gaan. Hebben de kinderen naast al die toffe workshops nog behoefte aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we ze mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 18 tot 21 uur per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2177 en €2964 bij 36 uur (schaal 6). Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Esra of Tim via 030-2211003. Stuur je liever een berichtje via WhatsApp? Dat kan via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie