Direct inschrijven Rondleiding

Clustermanager

Voor onze vestigingen in Utrecht en de Bilt zijn wij per direct op zoek naar een Clustermanager voor 27 tot 32 uur per week verspreid over 4 dagen. Het cluster omvat 2 kleinschalige kinderdagverblijven, een peuterplusgroep en 2 BSO’s die ieder dagelijks worden aangestuurd door een meewerkend coördinator.

Wat ga je doen?
Als Clustermanager ben je eindverantwoordelijk voor de vestigingen in Utrecht en de Bilt. Je bent de drijvende kracht achter de realisering van onze financiële, personele, commerciële, pedagogische- en kwaliteitsdoelstellingen. Je wordt hierin ondersteund door de verschillende afdelingen op ons Servicebureau in Soest. Je stuurt de meewerkend coördinatoren binnen jouw cluster aan en ziet erop toe dat zij werken volgens het organisatiebeleid. Je weet wat er speelt binnen de teams en op de groepen en ondersteunt de meewerkend coördinatoren bij calamiteiten. Je signaleert en analyseert ontwikkelingen en knelpunten in de uitvoering van het operationeel beleid en doet verbetervoorstellen.

De kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van de ouders en medewerkers staan bij jou hoog in het vaandel. Je bewaakt de afhandeling van klachten volgens de richtlijnen én zorgt voor een perfecte uitstraling op de locaties. Ook ben je actief in netwerken met externe partijen en ben je het aanspreekpunt voor organisaties als het consultatiebureau, bibliotheek en schooldirecties.

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie, hebt doorzettingsvermogen en bent bevlogen. Je denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheid te nemen en te geven. Je kent geen problemen, slechts uitdagingen en gaat deze met creativiteit aan. Je denkt na over nieuwe en originele ideeën en werkwijzen en bent initiatiefrijk in het verzinnen van nieuwe samenwerkingsvormen op lokaal niveau. Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en benut deze inzichten effectief om je werk beter te kunnen doen. Een zelfstandige, zeer flexibele en proactieve werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Verder:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op een duurzame manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Aan onze clustermanagers bieden wij een uitdagende en zelfstandige functie in een gezellig management team waarmee je kunt sparren en ideeën uit kunt wisselen. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt maar ook hard wordt gelachen.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 10, €3293 – €4427 bij 36 uur, afhankelijk van ervaring). Hiertoe behoren ook een pensioenregeling en eindejaarsuitkering. Ook bieden we extra secundaire arbeidsvoorwaarden zoals verschillende opleidingen, een vitaliteitsprogramma inclusief bedrijfsfitness, fietsplan en een laptop en telefoon. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil jij werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de vestigingen in Utrecht en de Bilt? Vul onderstaand formulier in en dan gaan wij graag met jou in gesprek! Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Lera (HR Manager) of Esra (Recruiter) via 030-2211003 of stuur je CV door via Whatsapp op telefoonnummer 06-10260396. Reageren op deze vacature kan tot 17 oktober 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie