Communicatie Medewerker

Heb jij een passie voor schrijven en een liefde voor tekst? Wil je creatief aan de slag met verschillende communicatiemiddelen en weet jij met de juiste tone of voice via de juiste kanalen onze doelgroepen te inspireren, informeren, boeien en binden? Solliciteer dan snel op deze vacature! Vanwege groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 16-24 uur om het Marketing & Communicatie team verder uit te breiden.

Over ons
Je komt terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, want momenteel zijn wij actief voor vijf verschillende aanbieders van professionele kinderopvang (waaronder Topkids Kinderopvang) die vallen onder de Samenwerkende Kinderopvang. Organisaties die allemaal hun eigen identiteit hebben  en alle vormen van kinderopvang aanbieden.

In deze functie ben je werkzaam op het servicebureau in Soest, waar je samen met het MarCom team en de collega’s van Planning, Finance, Facilitair, Kwaliteit en HR ondersteuning biedt aan zo’n 80 locaties verspreid door het land. Ruim 700 zorgzame en leergierige medewerkers zetten zich daar gemotiveerd in voor deze prachtige branche en werken samen om kinderen het allerbeste te bieden én het beste uit zichzelf te halen.

Wat ga je doen?
In deze rol heb je een dynamische functie met een grote diversiteit aan communicatie werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het communicatiebeleid. Je levert een belangrijke bijdrage in de communicatie met verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan belangrijke nieuwsberichten voor ouders, maar ook vacature- en websiteteksten, persberichten en content voor onze online leeromgevingen en social media kanalen. Je volgt actuele ontwikkelingen en nieuws op de voet en maakt een selectie van relevante actualiteiten voor zowel externe- als interne communicatie. Complexe onderwerpen weet je te vertalen in begrijpelijke en toegankelijke teksten. Je zorgt op een consistente en accurate manier voor interactie en de verspreiding van informatie via verschillende communicatiemiddelen.

Wat zoeken we in jou?
Je hebt een heldere visie op communicatie binnen een snelgroeiende organisatie met maatschappelijke impact. Je bent strategisch, tactisch en operationeel ingesteld. Je overziet en benadert zaken vanuit een helicopterview en schakelt snel over naar de operatie. Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Verder:

Wat bieden we jou?
We vinden het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en bieden je daarin de ruimte en vrijheid om dingen te ondernemen, eigen initiatieven in te brengen en jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een team van gezellige en ambitieuze collega’s met ieder een eigen expertise in het vakgebied.

Het salaris wat bij deze vacature hoort ligt tussen de € 2478 en € 3277 bij 36 uur (CAO Kinderopvang, schaal en trede is afhankelijk van je ervaring). Ook krijg je extra vakantiedagen, vakantietoeslag, pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Naast een reiskostenvergoeding en collectieve zorgverzekering bieden we ook nog extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel, denk hierbij aan bedrijfsfitness, fietsplan en/of een tablet of laptop. Heb je zelf kinderen? Dan kun je gebruikmaken van een fijne korting voor kinderopvang.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, maar bij goed functioneren én een fijne klik met het team willen we graag met je verder! Kortom, een topbaan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse?
Ben jij een ervaren communicatieprofessional en lijkt het je leuk om je creativiteit in te zetten binnen de kinderopvang? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar werken@topkids.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact met op met Lianne (MarCom Manager) via 030-2211003.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie