Pedagogisch Medewerker – KDV Biltstraat Utrecht

 

Voor het kinderdagverblijf van onze Topkids vestiging in Utrecht Centrum (Biltstraat), zijn wij per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 36 uur per week voor de verticale groep.

Over de locatie
Een mooi statig pand in Wittevrouwen, hoge plafonds, openslaande deuren naar een grote tuin en een gezellige open keuken. Dat is de Topkids vestiging van Utrecht Centrum in een notendop. Doordat er maar 1 verticale groep voor maximaal 16 kinderen is voelt deze locatie knus en geborgen. Het kinderdagverblijf is zeer centraal gelegen in de binnenstad en is per fiets en OV goed bereikbaar.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Je bent verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteunt op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld en hun eigen talenten te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen. Jullie weten overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren op de groep.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2.385 en €3.192 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV naar werken@topkids.nl of vul onderstaand formulier in. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia of Lauren via 030-2211003. Een berichtje sturen of solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk, we zijn bereikbaar via 06-10260396 of 06-38776117.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.