Pedagogisch Medewerker – KDV Utrecht Zuilen

 

Voor ons kinderdagverblijf in Utrecht Zuilen zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 27 tot 36  uur per week die affiniteit heeft met zowel de kleintjes, als de iets grotere kindjes, omdat het een vacature betreft voor een verticale groep.

Over de locatie
Onze vestiging in Utrecht Zuilen is de allereerste kinderdagverblijf-vestiging van Topkids. In dit huiselijke kinderdagverblijf, midden in een woonwijk in Zuilen, zijn er twee verticale groepen. Met het Julianapark om de hoek zijn er voldoende mogelijkheden om met de kinderen op avontuur te gaan. Bekijk hier een oproepje van het gezellige team!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Je bent verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteund op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld en hun eigen talenten te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen. Jullie weten overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren op de groep.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 27 tot 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV naar werken@topkids.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Nathalia of Lauren via 030-2211003. Een berichtje sturen of solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk, we zijn bereikbaar via 06-10260396 of 06-38776117.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie