Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – KDV Zeewolde

 

Voor ons nieuwe kinderdagverblijf in Zeewolde, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor minimaal 27 uur per week op de peutergroep.

 

“LAAT JIJ DE KINDEREN GROEIEN EN BLOEIEN?”

Voor onze gezellige kinderopvang locatie in Zeewolde zijn wij op zoek naar een gezellige collega voor minimaal 27 uur per week die het leuk vindt om aan de slag te gaan op de peutergroep. Ben je beschikbaar om te werken op maandag, woensdag en vrijdag? Solliciteer dan nu op deze leuke vacature! Wil je liever meer uren aan de slag? Dan hebben we ook mogelijkheden voor de dinsdag en donderdag!

De locatie
Het kinderdagverblijf is groot en licht opgezet met ruime lokalen en een centrale hal. De groepen staan met elkaar in verbinding, zodat er gezellig bij elkaar binnen gelopen kan worden. Er is een prachtige buitenruimte met een heuvel, waar de kinderen bovenop kunnen spelen. Ook is er een klimrek met glijbaan die uitkomt in de zandbak. Op het grasveldje staat in het midden een grote walnotenboom. Kortom, een fijne werklocatie welke ook nog eens goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Voor de deur zijn ook ruim voldoende parkeerplekken aanwezig.

Wat ga je doen?
Geen dag hetzelfde is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen om hun eigen talenten te ontdekken. Jullie organiseren diverse ontwikkelings- en leeftijdsgerichte activiteiten die ervoor zorgen dat de kinderen alvast een basis leggen voor wanneer ze naar school gaan. Daarbij weet je altijd het overzicht te behouden en structuur aan te brengen.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je hebt een flexibele werkhouding, beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat bieden wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor minimaal 27 uur per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (vanaf 1 april 2023, conform CAO Kinderopvang schaal 6). Je komt te werken op een fijne locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur je CV toe via WhatsApp op telefoonnummer 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan direct, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie