Medewerker Financiën

Vanwege groei en optimalisatie zijn we per direct op zoek naar een Medewerker Financiën voor 20 tot 36 uur per week (bij voorkeur verspreid over 5 dagen), om ons Finance team te versterken. Wil je een waardevolle bijdrage leveren en in een gezellig team werken? Solliciteer dan snel op deze functie!

Dit zijn wij!
Onze organisatie bestaat uit 4 aanbieders van professionele kinderopvang (waaronder Topkids Kinderopvang) met in totaal ruim 65 kinderopvanglocaties verspreid door het land. Ruim 700 medewerkers zetten zich gemotiveerd in voor hun werk in deze prachtige branche. Met z’n allen werken we samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar halen we ook het beste uit elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. In de functie van Medewerker Financiën ben je werkzaam op het servicebureau in Soest en draag je samen met de collega’s van de afdelingen Financiën, Planning, HR, Facilitair, Kwaliteit en Marketing bij aan de ondersteuning van alle locaties.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Financiën ben je verantwoordelijk voor de invoer van de inkoopfacturen, het boeken van de banken, betalingen en een deel debiteurenbeheer. Samen met je collega’s van team Finance zorg je voor een juiste, tijdige en volledige financiële administratie.

Wat zoeken we in jou?
Je hebt een positieve, energieke en betrokken instelling en kan zowel goed zelfstandig als in een team werken. Daarnaast werk je accuraat, proactief en ben je natuurlijk servicegericht! De functie is vooral geschikt voor iemand die niet meer de ambitie heeft om door te groeien. Daarnaast bestaat het merendeel van het werk uit het invoeren van de inkoopfacturen en zoeken wij iemand die wel de ambitie heeft om dat perfect uit te voeren. Verder:

Wat geven we jou?
Een leuke functie, waarbij je veel ruimte krijgt om je werk zelf in te delen. Je komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vast contract. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO en de inschaling voor deze functie is schaal 7 (€ 2.490 – € 3.293 o.b.v. 36 uur). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in je reiskosten en een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Marianne van der Lingen (Finance Manager) via 06-29263040. Reageren op deze vacature kan tot 20 september 2022.

Sollicitatie