Allround Marketing Medewerker

Heb jij een passie voor (online) marketing en gevoel voor vormgeving? Lijkt het je een uitdaging om onze kinderopvangorganisaties nóg beter op de kaart te zetten en zo klanten en medewerkers te (ver)binden? Solliciteer dan snel op deze vacature! Vanwege groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 16-32 uur per week om het Marketing & Communicatie team verder uit te breiden.

Over ons
Je komt terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, want momenteel zijn wij actief voor vijf verschillende aanbieders van professionele kinderopvang (waaronder Topkids Kinderopvang) die vallen onder de Samenwerkende Kinderopvang. Organisaties die allemaal hun eigen identiteit hebben  en alle vormen van kinderopvang aanbieden. In deze functie ben je werkzaam op het servicebureau in Soest, waar je samen met het MarCom team en de collega’s van Planning, Finance, Facilitair, Kwaliteit en HR ondersteuning biedt aan zo’n 80 locaties verspreid door het land. Ruim 700 zorgzame en leergierige medewerkers zetten zich daar gemotiveerd in voor deze prachtige branche en werken samen om kinderen het allerbeste te bieden én het beste uit zichzelf te halen.

Wat ga je doen?
Als Marketing en Communicatie Medewerker heb je een dynamische functie met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Jouw focus in deze rol ligt met name op het zichtbaarder en aantrekkelijker maken van onze kinderopvangorganisaties en het aantrekken van nieuwe collega’s en ouders die een opvangplekje zoeken voor hun kindje. Dit doe je in samenwerking met de collega’s van het MarCom & HR team. Je denkt net een stap verder en weet als geen ander met welke boodschap je (potentiële) klanten, samenwerkingspartners en collega’s wilt informeren of verrassen. Ook draag je bij aan de verdere professionalisering van marketing en communicatie op alle lagen van de organisatie. Daarom denk je mee over visie en beleid, signaleer en analyseer je waar jij nodig bent, blijf je op de hoogte van de laatste trends en denk je verder dan de bewandelde paden.

Jij richt je gemakkelijk tot werkzaamheden als de productie van flyers, advertenties en posters, bent goed in het maken van foto- en videocontent en weet daarbij altijd de huisstijl te bewaken. Ook zorg je ervoor dat de websites goed beheerd worden en dat de informatie up to date is. Je hecht belang aan klantbeleving en bedenkt samen met het team manieren om klanten én medewerkers te blijven prikkelen en enthousiasmeren.

Wat zoeken we in jou?
Je bent zeer gedreven en betrokken, kan snel schakelen en denkt in oplossingen. Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is een must. Verder:

Wat bieden we jou?
We vinden het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en bieden je daarin de ruimte en vrijheid om dingen te ondernemen, eigen initiatieven in te brengen en jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een team van gezellige en ambitieuze collega’s met ieder een eigen expertise in het vakgebied.

Het salaris wat bij deze vacature hoort ligt tussen de € 2478 en € 3277 bij 36 uur (CAO Kinderopvang, schaal en trede is afhankelijk van je ervaring). Ook krijg je extra vakantiedagen, vakantietoeslag, pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Naast een reiskostenvergoeding en collectieve zorgverzekering bieden we ook nog extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel, denk hierbij aan bedrijfsfitness, fietsplan en/of een tablet of laptop. Heb je zelf kinderen? Dan kun je gebruikmaken van een fijne korting voor kinderopvang.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, maar bij goed functioneren én een fijne klik met het team willen we graag met je verder! Kortom, een topbaan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse?
Ben jij een ervaren marketingprofessional en lijkt het je leuk om je creativiteit in te zetten binnen de kinderopvang? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar werken@topkids.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact met op met Lianne (MarCom Manager) via 030-2211003.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie