Allround Medewerker Marketing & Communicatie

Heb jij passie voor (online) marketing, liefde voor tekst en gevoel voor vormgeving? Lijkt het je een uitdaging om onze kinderopvangorganisaties nóg beter op de kaart te zetten en zo klanten en medewerkers te (ver)binden? Solliciteer dan snel op deze vacature want we hebben vanaf september 2023 een plekje vrij voor een nieuwe collega om team Marketing & Communicatie voor 28 tot 32 uur per week te versterken.

Over ons
Vanuit het servicebureau in Soest zijn we actief voor 5 van de 15 kinderopvangorganisaties (waaronder Topkids Kinderopvang) die onder de koepel van Samenwerkende Kinderopvang vallen. Samen met de collega’s van de afdeling Planning, Finance, Facilitair, Kwaliteit en HR bieden we ondersteuning aan 80+ locaties verspreid door het land. Met z’n allen zetten we ons in voor deze prachtige branche en werken we samen om kinderen het allerbeste te bieden én medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen. Met vijf enthousiaste en gezellige collega’s met ieder een eigen expertise in het vakgebied vorm jij team MarCom.

Wat ga je doen?
In deze rol ga je aan de slag met een grote diversiteit aan werkzaamheden en ben je breed inzetbaar binnen het vakgebied. Je levert een belangrijke bijdrage in de communicatie naar verschillende doelgroepen. Denk aan nieuwsberichten voor ouders, maar ook vacature- en websiteteksten, persberichten en content voor onze online leeromgevingen en social media kanalen. Je kunt je creativiteit kwijt in het vormgeven van flyers, posters, banners en ander promotiemateriaal, maar kan ook goed overweg met het produceren van foto- en videocontent. Daarbij weet je altijd de huisstijl te bewaken. Je hecht belang aan klantbeleving en bedenkt samen met het team manieren om klanten én medewerkers te blijven prikkelen en enthousiasmeren. Ook draag je bij aan de verdere professionalisering van marketing en communicatie op alle lagen van de organisatie.

Wat zoeken we in jou?
Je bent zeer gedreven en betrokken, kan snel schakelen en denkt in oplossingen. Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is een must. Je denkt altijd een stap verder en weet als geen ander met welke boodschap je (potentiële) klanten, samenwerkingspartners en (nieuwe) collega’s wilt informeren, inspireren of verrassen. Verder:

  • heb je een opleiding gedaan op het gebied van marketing of communicatie;
  • heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende sector;
  • beschik je over uitstekende communicatieve- en schriftelijke vaardigheden;
  • ervaring met InDesign, Illustrator en Photoshop is een pré.

Wat bieden we jou?
Een leuke werkplek in Soest, maar ook de mogelijkheid om 1 tot 2 dagen vanuit huis te werken na de inwerkperiode. We vinden het belangrijk dat je uitdaging hebt in je werk en bieden ruimte en vrijheid om eigen initiatieven in te brengen en jezelf verder te ontwikkelen. Het salaris wat bij deze vacature hoort ligt tussen de € 2693 en € 3512 bij 36 uur (CAO Kinderopvang, trede afhankelijk van je ervaring). Ook krijg je extra vakantiedagen, vakantietoeslag, pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Naast een reiskostenvergoeding en collectieve zorgverzekering bieden we een vitaliteitsprogramma waarmee je gratis gebruik kunt maken van een sport abonnement. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je korting bij opvanglocaties die zijn aangesloten bij Samenwerkende Kinderopvang. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor 7 maanden, maar bij goed functioneren én een fijne klik met het team willen we graag met je verder!

Interesse?
Lijkt het je leuk om te werken in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar werken@topkids.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact met op met Nathalia (Corporate Recruiter) via 030-2211003 of stuur een berichtje via WhatsApp naar 06-10260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie