Direct inschrijven Rondleiding

Meewerkend Coördinator

 

Ben jij op zoek naar net wat meer uitdaging? Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Heb je passie voor creativiteit, sport of spel? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor het kinderdagverblijf van onze vestiging in Almere Waterwijk, zijn wij op zoek naar een Meewerkend Coördinator voor 32 tot 36 uur per week.

 

“GROTE AVONTUREN BEGINNEN KLEIN..”

De functie
Als Meewerkend Coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt op de vestiging voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw vestiging. Fijn, want zo zie je kansen om je vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

Je vind het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor de kinderen aan de hand van thema’s. De kinderen krijgen zo de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

De locatie
De ruim opgezette locatie biedt ruimte aan 5 groepen kinderdagverblijf en krijgt deze zomer een totale Topkids make-over. De ruimtes worden ingericht met warme kleuren, duurzame materialen en met leeftijdsadequaat ontwikkelingsgerichte speelhoekjes. De baby’s kunnen snoezelen in de grondbox of veilig een dutje doen in het hangwiegje. De peuters worden uitgedaagd in de bouwhoek, de poppenhoek, op het autokleed of kunnen zich uitleven met verschillende knutselmaterialen.

Ook in de afgeschermde ruime tuin zijn er talloze mogelijkheden om te ontdekken en te bewegen. Buiten kun je met de kinderen en hun nieuwsgierigheid alle kanten op, naar alles wat groeit en bloeit tot het naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Wat neem je mee?
Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen én collega’s te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch-, veiligheid en gezondheidsbeleid. Je zet middelen effectief in en draagt zo op professionele en positieve wijze bij aan de resultaten. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 32 tot 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2453 en €3245 bij 36 uur (schaal 7). Je komt te werken op een fijne en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Esra of Tim via 030-2211003 of stuur een Whatsapp bericht via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie