Direct inschrijven Rondleiding

Meewerkend Coördinator

 

Ben jij op zoek naar net wat meer uitdaging? Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Heb je passie voor creativiteit, sport of spel? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor de buitenschoolse opvang van onze vestiging in De Bilt, zijn wij op zoek naar een Meewerkend Coördinator voor 27 tot 30 uur per week.

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”

De functie
Als Meewerkend Coördinator BSO sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt op de vestiging voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw vestiging. Fijn, want zo zie je kansen om je vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

Je vindt het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor de kinderen aan de hand van thema’s. De kinderen krijgen zo de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen. De extra uitdaging binnen deze functie is het zoeken van verbinding met ouders, de gemeente en het optimaal benutten van lokale mogelijkheden en samenwerkingsverbanden.

De locatie
Op onze Topkids Ontdekking BSO is er ruimte voor 3 basisgroepen die op basis van leeftijd worden ingedeeld. Er is een jongste basisgroep met kinderen van 4 tot 5 jaar, de middelste groep van 5 tot 7 jaar en de oudste basisgroep voor kinderen van 7 jaar en ouder. Er worden uitsluitend kinderen opgevangen die op de Groen van Prinstererschool zitten. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden.

Wat neem je mee?
Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen én collega’s te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch-, veiligheid en gezondheidsbeleid. Je zet middelen effectief in en draagt zo op professionele en positieve wijze bij aan de resultaten. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een salaris dat ligt tussen de €2453 en €3245 bij 36 uur (schaal 7). Je komt te werken op een fijne en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Tim via 030-2211003 of stuur een Whatsapp bericht via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie