Pedagogisch BBL Coach

 

Zijn kinderen jouw passie, maar vindt je de ontwikkeling van medewerkers ook heel erg belangrijk? Lijkt het je leuk om nog meer mensen te enthousiasmeren voor het mooie vak van Pedagogisch Medewerker en om deze mensen te coachen en te begeleiden? Zie jij wat een pedagogisch medewerker kan en nodig heeft, door te observeren en écht te luisteren? Dan is deze vacature iets voor jou! Topkids is op zoek naar een Pedagogisch BBL Coach voor onze kinderdagverblijven, peuterplusgroepen én buitenschoolse opvang voor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat onze BOL stagiair(e)s en BBL-ers de beste werk- en leeromgeving hebben. Je bent dan ook dé onmisbare schakel tussen de school of opleider, locatiemanager en praktijkbegeleiders. Samen met de recruiter zorg je voor het werven, selecteren en plaatsen van stagiair(e)s die je vervolgens begeleidt. Verder verzorg je intervisies en workshops voor praktijkbegeleiders en studenten, begeleid je bij het voeren van voortgangsgesprekken, fungeer je als onafhankelijk beoordelaar en ontwikkel je inhoudelijk en vanuit de praktijk de visie op de BBL-trajecten. Ook zie je erop toe dat we (blijven) voldoen aan het stagebeleid.

Daarnaast ben je bezig met coachingsgesprekken, het uitwerken van ontwikkelplannen en ondersteun je afdeling Kwaliteit in de ontwikkeling en evaluatie van het pedagogisch beleid. Je bewaakt en verbetert op een adviserende en signalerende manier de pedagogische kwaliteit binnen de groep en ondersteunt pedagogisch medewerkers bij het uitdragen van onze visie, het pedagogisch beleid- en werkplan. Ook help je hen wanneer ze knelpunten in hun werkzaamheden ervaren met behulp van individuele- en teamgerichte coaching.

Wie zijn wij?
Topkids biedt dag- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben vestigingen in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Zeist. Wij staan voor moderne, professionele en kindgerichte kinderopvang en zien onszelf als het ideale verlengstuk van het gezin. Onze vestigingen zijn met zorg ingericht en beschikken over een warme huiselijke sfeer. Op onze locaties creëren we een wereld waarin het kind-zijn centraal staat. In een vertrouwde omgeving krijgen de kinderen alle ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief, sensitief en analytisch; signaleert kansen en ontwikkelingen en bent in staat om constructieve feedback en begeleiding te bieden door jouw overtuigingskracht te combineren met coachende vaardigheden. Plannen en organiseren is iets wat jij goed kunt. Door op effectieve wijze prioriteiten te bepalen en de daarvoor benodigde tijd, acties en middelen aan te geven weet jij je doelen te bereiken. De ontwikkelingen in jouw vakgebied volg je op de voet en neem je mee in jouw werk. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je heel zelfstandig bent en goed op je eigen werk kunt reflecteren. Je staat in deze functie namelijk echt ‘op eigen benen’ en moet dus kunnen vertrouwen op eigen kennis, kunde en inzicht. Verder:

Wat geven we jou?
Een uitdagende functie waar je in een team van ervaren pedagogisch coaches ervaring op kunt doen om te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig coach. Bij deze vacature hoort een contract voor 24 tot 32 uur per week en het salaris ligt tussen de €2652 en €3589 bij 36 uur (schaal 8). Hiertoe behoren ook een vakantietoeslag, pensioenregeling, extra vakantiedagen en  een eindejaarsuitkering. Ook bieden we naast een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering nog extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel, denk hierbij aan bedrijfsfitness, fietsplan en/of een tablet of laptop. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je bovendien korting voor opvang bij Topkids.

Je komt te werken bij een inspirerende en professionele werkomgeving, waar enthousiaste medewerkers hun uiterste best doen om de kinderen te laten opgroeien. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeren we in jouw ontwikkeling via onze eigen Academie. Daarmee bieden we je een ruim assortiment aan trainingen passend bij jouw ambities, talenten en wensen. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse?
Wil jij werken bij een kinderopvangorganisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van onze pedagogisch medewerkers? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar Esra (Recruiter) via werken@topkids.nl.  Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust telefonisch contact op via 030-2211003 of stuur een berichtje via Whatsapp op 06-10260396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie