Junior Pedagogisch Coach

 

Zijn kinderen jouw passie, maar vindt je de ontwikkeling van medewerkers ook heel erg belangrijk? Wil je meewerken op de groepen en tegelijkertijd als coach worden ingezet? Zie jij wat een pedagogisch medewerker kan en nodig heeft, door te observeren en écht te luisteren? Dan is deze vacature vast iets voor jou!
Topkids is per direct op zoek naar een Junior Pedagogisch Coach voor onze kinderdagverblijven, peuterplusgroepen én buitenschoolse opvang voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?
De helft van de tijd draai je intallig mee op verschillende groepen voor coaching on the job. De andere helft ben je bezig met coachingsgesprekken, het uitwerken van ontwikkelplannen en ondersteun je afdeling Kwaliteit in de ontwikkeling en evaluatie van het pedagogisch beleid. Je bewaakt en verbetert op een adviserende en signalerende manier de pedagogische kwaliteit binnen de groep en ondersteunt pedagogisch medewerkers bij het uitdragen van onze visie, het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan. Ook help je hen wanneer ze knelpunten in hun werkzaamheden ervaren. Dat doe je met behulp van individuele- en teamgerichte coaching. Daarnaast bied je ondersteuning als er sprake is van een bijzondere ontwikkelvraag. Kortom, je bent een drijvende kracht achter de pedagogische kwaliteitsverbetering en jouw rol draagt bij aan de professionele ontwikkeling van onze pedagogisch medewerkers. Je vormt als het ware een brug tussen beleid en praktijk.

Wie zijn wij?
Topkids biedt dag- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben vestigingen in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Zeist. Wij staan voor moderne, professionele en kindgerichte kinderopvang en zien onszelf als het ideale verlengstuk van het gezin. Onze vestigingen zijn met zorg ingericht en beschikken over een warme huiselijke sfeer. Op onze locaties creëren we een wereld waarin het kind-zijn centraal staat. In een vertrouwde omgeving krijgen de kinderen alle ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

Wat neem je mee?
Je bent positief, sensitief en analytisch; signaleert kansen en ontwikkelingen en bent in staat om constructieve feedback en begeleiding te bieden door jouw overtuigingskracht te combineren met coachende vaardigheden. Je hebt kennis van pedagogische methodiek(en), het observeren van kinderen en groepsdynamische processen. Plannen en organiseren is iets wat jij goed kunt. Door op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en de daarvoor benodigde tijd, acties en middelen aan te geven weet jij je doelen te bereiken. De ontwikkelingen in jouw vakgebied volg je op de voet en neem je mee in jouw werk. Verder:

Wat geven we jou?
Een uitdagende functie waar je in een team van ervaren pedagogisch coaches ervaring op kunt doen om te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig coach. Bij deze vacature hoort een contract voor 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2652 en €3589 bij 36 uur (schaal 8). Hiertoe behoren ook een vakantietoeslag, pensioenregeling, extra vakantiedagen en  een eindejaarsuitkering. Ook bieden we naast een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering nog extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel, denk hierbij aan bedrijfsfitness, fietsplan en/of een tablet of laptop. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je bovendien korting voor opvang bij Topkids.

Je komt te werken bij een inspirerende en professionele werkomgeving, waar enthousiaste medewerkers hun uiterste best doen om de kinderen te laten opgroeien. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeren we in jouw ontwikkeling via onze eigen Academie. Daarmee bieden we je een ruim assortiment aan trainingen passend bij jouw ambities, talenten en wensen. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Esra of Tim via 030-2211003. Liever contact via Whatsapp? Dat kan via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je CV en motivatie per mail naar werken@topkids.nl, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie