Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – BSO Almere

 

Voor onze VSO & BSO (voorschoolse- en buitenschoolse opvang) in Almere, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 30 uur per week.

 

“WAT VOOR AVONTUUR ZULLEN WE VANDAAG GAAN BELEVEN?”

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Tijdens de voorschoolse opvang zorg je ervoor dat de kinderen nog een fijne tijd hebben voordat zij naar school moeten. Je zorgt ervoor dat ze ontspannen aan hun schooldag kunnen beginnen. Op de BSO kun je samen met de kinderen creatief aan de slag met verschillende materialen of ontwikkelen jullie een musical? Wat wordt het script, hebben we talent in huis voor het decor? Of is sport meer jouw ding en ontdek je samen met de kinderen over welke talenten ze beschikken? Dan is deze vacature op de BSO echt iets voor jou!

Over Topkids
Bij Topkids staan professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Is dit een match met wie jij bent en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een TOP baan voor je! Onze vestigingen hebben allemaal een uniek karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

De locatie
Bij de BSO van Topkids Almere Waterwijk is gevestigd in Almere Stad, zijn we momenteel druk bezig om het huiselijke karakter van Topkids te creëren. We proberen een verlengstuk van de huiskamer te zijn, zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! Op de BSO hebben we de beschikking over grote ruimtes en speciale hoekjes. Zo kun je je samen met de kinderen vermaken in de huishoek, de bouwhoek, de bibliotheek of het theater. Buiten kunnen we ook lekker los met de diverse sportvoorzieningen. Géén tijd om je te vervelen dus!

Wat ga je doen?
Na een schooldag en tijdens vakanties vang jij de kinderen met open armen op. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesses op alle mogelijke gebieden. Je organiseert samen met collega’s uitdagende activiteiten in verschillende thema’s voor de kinderen die jullie opvangen. Jullie krijgen de vrijheid om met elkaar de dag vorm te geven en in te spelen op wat de kinderen nodig hebben die dag. Voetballen? Knutselen? Koekjes bakken? De mogelijkheden zijn enorm!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je hebt een flexibele werkhouding, beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat bieden wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 20 uur per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Je komt te werken op een fijne locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003 of stuur je CV toe via WhatsApp op telefoonnummer 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan direct, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie