Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker in opleiding

 

Wil je graag in de kinderopvang werken, maar beschik je niet over het juiste diploma? Lijkt het je wat om deze te halen en binnen een jaar aan het werk te gaan als volwaardig pedagogisch medewerker? Ben je leergierig en sta je open voor nieuw avontuur? Lees dan vooral verder, want bij ons kun je werken en leren tegelijk! Via ons BBL-traject volg je een opleiding tot pedagogisch medewerker en werk je tegelijk op één van onze vestigingen. Wij betalen jouw opleiding en je ontvangt ook salaris voor je werkzaamheden. Zo dragen we bij aan jouw ambitie!

 

In mei 2023 starten we bij Topkids weer met een BBL opleiding niveau 3 of 4. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen die een werkplek willen bemachtigen op onze BSO De Bilt of onze BSO Sport in Soest.

Wie zijn wij?
Topkids biedt dag- en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben in momenteel 22 kinderopvanglocaties in Almere, Bunschoten, De Bilt, Maartensdijk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Zeist. Onze vestigingen hebben allemaal een uniek karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze medewerkers. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Bij Topkids staan professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar eigen talenten. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten, en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren. Al onze medewerkers werken samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar we halen ook het beste in elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit.

Wat zoeken we in jou?
Jij bent flexibel, energiek en bent in staat om het werken en leren goed te combineren met je privé situatie. Je bent gemotiveerd, leergierig en beschikt over een proactieve instelling. Verder:

Wat we jou bieden?
Tijdens het BBL-traject ga je één avond per week naar school en daarnaast ben je 3 of 4 dagen in de week aan het werk op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang waarvoor je je hebt aangemeld. Naast de lestijd en werkuren, ben je 10 tot 12 uur per week bezig met zelfstudie. Na het succesvol afronden van jouw eenjarige opleiding krijg je een erkend diploma waarmee je gekwalificeerd bent om te werken in de kinderopvang.

De opleiding is afgestemd op ons eigen pedagogisch programma en de manier waarop wij werken. Ons enthousiaste team biedt je alle begeleiding die je nodig hebt om zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op onze vestigingen.

Interesse?
Lijkt het volgen van een opleiding tot pedagogisch medewerker jou wat en zie je jezelf al werken op één van onze vestigingen? Pak jij dit inspirerende BBL traject met beide handen aan? Bezoek dan snel deze pagina of neem telefonisch contact op met Nathalia of Lauren (recruiters) via 030-2211003 of 06-10260396 voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie