Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – Peuterplus & BSO Soesterberg

 

Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Is dit een match met wie jij bent en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een TOP baan voor je!

 

Voor onze Topkids vestiging in Soesterberg, zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker Peuterplus en BSO voor 16 uur per week. Wens je meer uren te werken, dan kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden.

De functie
Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom op de peutergroep. Samen met je team organiseer je voor hen leuke activiteiten en in de middag ontvang je kinderen op de BSO in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die de de mogelijkheid krijgen om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie heerlijk uit te leven of om juist lekker te chillen. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma.

De locatie
De Peuterplus en de BSO in Soesterberg is sinds anderhalf jaar gevestigd in de St. Carolusschool. Daar zijn twee grote groepsruimtes, een groot schoolplein en een gymzaal waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er zijn verschillende speelhoeken en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt in de omgeving. De Peutergroep Soesterberg is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8:30 tot 13:45 uur en op woensdag van 8:30 tot 11:30 uur. De BSO is op alle dagen open van 14:00 tot 18:30 uur, maar op woensdag starten we al om 12:30 uur. Tijdens vakanties en studiedagen is de BSO vanaf 7:30 uur open.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Ben je sportief aangelegd? Er is een groet gymzaal waar de BSO gebruik van mag maken en jij jouw sportkwaliteiten kan tonen!

Wat geven wij je?

Bij deze vacature hoort een contract voor 16 uur per week, maar als je een baan met meer of minder contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6).

Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Nathalia of Lauren via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Reageer dan snel, zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie