Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – Peuterplus Maartensdijk

 

Voor onze Topkids Peuterplus vestiging in Maartensdijk, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 18 tot 21 uur per week.

 

“Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid.”

Denk je eens in, een baan waarbij je het werken met kinderen mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook heel erg leuk vindt om te doen! Ga jij samen met de peuters creatief aan de slag met verschillende materialen en uitdagend speelgoed? Laat je hen de wereld ontdekken en wil je bijdragen aan het groter worden? Dan is deze vacature op de Peuterplus echt iets voor jou!

Functie

Een kind ontwikkelt zich razendsnel als peuter. Op de Peuterplus in Maartensdijk vangen we kinderen op en bieden we ze een veilige omgeving om rustig op te groeien. Als pedagogisch medewerker leer je de peuters spelenderwijs de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden die ze nodig hebben om een goede start op de basisschool te kunnen maken. Je bouwt aan hun zelfvertrouwen en draagt bij aan hun zelfstandigheid. Samen met je collega’s organiseer je ontwikkelingsgerichte activiteiten die de peuters uitdagen en stimuleren. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de Peuterplus hetzelfde!

De locatie
Deze peutergroep is gevestigd naast de Martin Luther Kingschool, direct naast de BSO ruimte, zodat er al rustig gewend kan worden aan de omgeving waar ze vanaf hun vierde jaar veel tijd zullen doorbrengen. Met iedere maand een nieuw thema worden er veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. We kunnen gebruikmaken van de fantastische speelpleinen waar we buitenactiviteiten kunnen aanbieden, maar ook van een echte gymzaal. Ook is er een aangrenzende ontdektuin waar eindeloos plezier kan worden gemaakt!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om de peuters te begeleiden in het groter worden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 18 tot 21 uur per week, maar als je meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2155 en €2935 bij 36 uur (schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op een prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

Interesse of vragen? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Esra of Tim via 030-2211003. Liever contact via Whatsapp? Dat kan via 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je CV en motivatie naar werken@topkids.nl, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie