Pedagogisch Medewerker – BSO en Sport BSO Soest (18 tot 27 uur)

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”

 

Bij Topkids staan we garant voor een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving waarbij ieder kind (én iedere medewerker) alle ruimte en aandacht krijgt die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Een plek voor kinderen (én medewerkers) om plezier te maken, vriendschappen te sluiten en waar ze zowel zichzelf als de wereld om hen heen kunnen ontdekken.

Deze vacature betreft een combinatie tussen twee verschillende BSO locaties in Soest: BSO Laanstraat en BSO Sport op de Bosstraat. Maandag, dinsdag en donderdag zullen de vaste werkdagen zijn, daarnaast is het mogelijk om uren aan te vullen door op een woensdag of vrijdag te werken op een van onze andere locaties.

Wat ga je doen?
Als Pedagogisch Medewerker BSO ben je verantwoordelijk voor het bieden van goede zorg en begeleiding aan de kinderen van 4-12 jaar. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, leren en plezier kunnen hebben. Na een schooldag en tijdens vakanties vang jij de kinderen met open armen op. Je biedt hen demogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid om samen met je collega’s de dag vorm te geven en in te spelen op wat de kinderen nodig hebben die dag. Voetballen? Knutselen? Koekjes bakken? De mogelijkheden zijn enorm!

Wat zoeken we in jou?
Je blaakt van de energie en beschikt over de passie en het vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze te begeleiden daar waar nodig. Je bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt doorzettingsvermogen en hebt passie voor het vak. Je kunt snel schakelen en je beschikt minimaal over:

Wat bieden we jou?
Topkids is een professionele organisatie waar huiselijkheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op een duurzame manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers. Aan onze pedagogisch medewerkers bieden wij een uitdagende functie in een gezellig team. Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Daarbij bieden we je het volgende;

Interesse? 
We horen graag van je! Mail je CV en motivatie naar werken@topkids.nl of via whatsapp naar 06-38776117. Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar onze recruiters Nathalia of Lauren via 030-2211003.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie