Pedagogisch Medewerker

 

Voor onze peuterspeelzaal, voorschoolse- en buitenschoolse opvang in Almere Waterwijk zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 36 uur per week. Mocht het zo zijn dat je op zoek bent naar een baan voor minder uren in de week of ben jij niet op zoek naar een combi-functie maar heb je interesse in één van de bovenstaande groepen? Bekijk dan samen met ons de mogelijkheden!

Over de locatie:
De peuterspeelzaal en BSO locatie liggen op loopafstand van elkaar, allebei in Almere Waterwijk. Beide locaties hebben een fijne en huiselijke sfeer, zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Op de BSO hebben we de beschikking over grote ruimtes en speciale hoekjes. Zo kun je je samen met de kinderen vermaken in de huishoek, de bouwhoek, de bibliotheek of het theater. Buiten kunnen we ook lekker los met de diverse sportvoorzieningen. De Peuterspeelzaal bevindt zich in een eigen ruimte in de Patha Rhei school en biedt opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar die toe zijn aan wat meer uitdaging dan thuis. Het activiteitenaanbod is dan ook gericht op de ontwikkelingsbehoefte van de peuters.

Wat ga je doen?
Geen dag hetzelfde is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Als pedagogisch medewerker op de Peuterspeelzaal en de BSO ben je verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen om hun eigen talenten te ontdekken. Jullie organiseren diverse activiteiten, waarbij er voor iedere leeftijd iets te doen is. Daarbij weet je altijd het overzicht te behouden en structuur aan te brengen.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en weet van aanpakken. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neemt zelf het initiatief om leuke activiteiten te bedenken en te organiseren. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve communicatieve vaardigheden. Verder:

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je je eigen talenten naar hartenlust kunt inzetten en veel ruimte krijgt voor eigen inbreng. Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 6, €2385 – €3192,- bij 36 uur). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je sollicitatie op via het formulier hieronder! Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact via 030-2211003 of stuur een berichtje via Whatsapp naar 06-38776117.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie