Medewerker Klantencontact

Onze organisatie groeit en zo ook ons team (kind)planning. Daarom zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Medeweker Klantencontact die beschikbaar is voor 36 uur per week. Lijkt je het leuk om dagelijks het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze klanten? Krijg jij energie van het zoeken naar het beste antwoord voor de klant? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Over ons
Samenwerkende Kinderopvang staat voor “groot worden door het kleine in ere te houden”. Dat doen wij op dit moment in Nederland vanuit 15 kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties. Elk met hun eigen identiteit en eigen regionale verzorgingsgebied. Allen met een sterke focus op kwaliteit. Samen met ruim 2800 enthousiaste en betrokken collega’s verzorgen we dagelijks de opvang van circa 29.000 kinderen op één van onze 249 opvanglocaties.

Ons team
Als Medewerker Klantencontact ben je onderdeel van team Planning op ons Servicekantoor. Ons servicekantoor is gevestigd in Soest waar wij 4 van de 15 labels ondersteunen (Topkids, Speel-Inn, Fris! Kinderdagverblijven en BenBelle). Dit doen we onder andere  samen met de afdelingen HR, Financiën, Marketing, Kwaliteit en Facilitair. Samen met 8 enthousiaste collega’s vorm jij team planning.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Klantcontact speel je een belangrijke rol binnen team planning. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het klantcontact met ouders per telefoon of mail. Dit kunnen vragen zijn die gaan over ons Ouderportaal Konnect, vragen over een inschrijving, vragen over de facturen en meer. Samen met de kindplanners en de operatie ben jij verantwoordelijk voor de klantreis binnen onze mooie organisatie. Jouw rol is nieuw binnen het team en jouw eerste opdracht is om samen met de manager planning deze nieuwe rol op te zetten.

Wat bieden wij jou?

Wie ben jij?

Interesse?
Wil jij samen met een leuk team meebouwen aan een organisatie die volop in beweging is? Ga jij de uitdaging aan om deze nieuwe rol eigen te maken binnen team planning? Reageer dan snel door je CV en motivatiebrief te sturen naar werken@topkids.nl

Vragen?
Neem dan telefonisch contact op met Nathalia Schmidt (Recruiter) via 06-10260396.