Direct inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – KDV Zeist

 

Voor het babygroep in Zeist zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 36 uur per week (eventueel in combinatie met een BSO functie).

 

“WAT GA JIJ VANDAAG MET DE KINDEREN LEREN?”

Functie
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch topper bij Topkids krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen. Als vast gezicht op de groep bied jij samen met je collega’s de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteunt de kinderen op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht.

De locatie
Het kinderdagverblijf is gevestigd in een karakteristiek en ruim pand in de rustige en groene wijk Valckenbosch. Gebouwd als kleuterschool in antroposofische stijl voelt het pand van nature al knus en warm aan. De rustige kleuren en natuurlijke materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de grotere baby’s alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit om ook te kunnen genieten in de frisse buitenlucht.

Wat neem je mee?
Je voelt aan waar de behoeftes van de kinderen liggen en speelt daarop in. Je bent positief ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen en weet van aanpakken. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind het leuk om zelf het initiatief te nemen om themagerichte activiteiten te bedenken. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (vanaf 1 april 2023, conform  CAO Kinderopvang schaal 6). De functie is eventueel te combineren met een functie op onze BSO. Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lauren of Nathalia via 030-2211003. Stel je je vraag liever snel via Whatsapp? Dat kan op 06-38776117. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie op zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie