Direct inschrijven Rondleiding


V
oor het kinderdagverblijf van onze Topkids-vestiging in Maartensdijk zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor onder andere onze Peuterplusgroep, voor 12-27 uur per week.

Functie
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch topper bij Topkids krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je collega’s opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Als vast gezicht op de groep bied jij samen met je collega’s de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Je biedt hen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes van de kinderen. Je ondersteunt ze op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt ze de wereld te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en jouw collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht!

De locatie
Het kinderdagverblijf is gevestigd in een karakteristieke locatie. De rustige kleuren en natuurlijke materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging, waar ze op die leeftijd behoefte aan hebben. De ideale omgeving om zich optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang. In de eigen afgeschermde ruime en natuurlijke ontdektuin kunnen de kinderen alle kanten op met hun nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit en kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht.

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 12- 27 uur per week, maar als je meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2188,- en €2979,- bij 36 uur (schaal 6). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Je komt te werken op een prachtige locatie met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. We investeren in jouw ontwikkeling via onze Topkids Academie. Kortom, een top baan waar jouw inzet en ideeën enorm worden gewaardeerd!

Interesse of vragen? 
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van kinderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV naar werken@topkids.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met recuiters Nathalia of Lauren via 030-2211003. Een berichtje sturen of solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk, we zijn bereikbaar via 06-10260396.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie