Recruiter

Ben jij een expert in het aantrekken en enthousiasmeren van nieuwe collega’s en gaat jouw hart sneller kloppen als je de perfecte match gevonden hebt? Vanwege sterke groei en optimalisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke Corporate Recruiter die op korte termijn beschikbaar is om ons fijne HR team aan te vullen. Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jij je energie en creativiteit kwijt kan? Dan is dit dé functie voor jou!

Over ons
Je komt terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, want momenteel zijn wij actief voor 5 verschillende aanbieders van professionele kinderopvang (waaronder Topkids Kinderopvang) die als labels vallen onder de Samenwerkende Kinderopvang. Met ruim 700 medewerkers op circa 65 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. In deze functie ben je werkzaam op het servicebureau in Soest, samen met de collega’s van andere afdelingen die onze kinderopvanglocaties ondersteunen.

Wat ga je doen?
Als Corporate Recruiter houd jij je bezig met de werving en selectie van pedagogisch medewerkers. Je weet nieuw talent aan te trekken en zorgt voor een efficiënt recruitmentproces. Je voert de selectiegesprekken en draagt zorg voor administratieve handelingen rondom de sollicitatieprocedure. De ‘candidate experience’ is allesomvattend voor de rol die jij als corporate recruiter gaat bekleden.

Je weet hoe je een goede vacaturetekst schrijft, denkt mee over de inzet van de meest effectieve wervingskanalen en brengt nieuwe initiatieven, activiteiten en verfrissende ideeën in. Je gaat strategisch te werk bij het werven van personeel en snapt door jouw ervaring binnen het vak hoe relevante media werken en hoe je pedagogisch medewerkers kunt enthousiasmeren om bij één van onze labels te komen werken. Ook leg je contacten met scholen om stagiaires te werven en organiseer je stagemarkten.

Binnen deze functie werk je nauw samen met het HR team (bestaande uit een manager, verzuimadviseur, assistenten en nog een recruiter), de marketing- en communicatie adviseur, locatiemanagers en opleidingscoördinator. Je hebt de ambitie om de kinderopvangorganisaties waar wij voor werken verder te laten groeien en de werknemer daarbij centraal te laten staat.

Wat zoeken we in jou?
Je bent positief en praktisch ingesteld, zeer betrokken en kan snel schakelen. Met jouw creatieve geest denk je buiten de gebaande paden en gaat daarbij voor een optimaal resultaat. Je laat je niet uit het veld slaan als je af en toe voor uitdagingen komt te staan. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede en representatieve communicatieve vaardigheden. Je bent het liefst vier of vijf dagen beschikbaar.

Verder:

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Je komt te werken in een gezellige en sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor zeven maanden, met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang. Hiertoe behoren ook een pensioenregeling en eindejaarsuitkering. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Vul het sollicitatieformulier hieronder in. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Lera de Visser (HR Manager) via 030-2211003.

Sollicitatie