Recruiter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren en initiatiefrijke Recruiter ter versterking van ons HR team, voor 24 uur per week. Op dit moment zitten we een uitdagende fase, waarin we optimaal inspelen op ontwikkelingen in de markt. Ben jij een expert in het vinden van toppers? Wil jij een aandeel dragen in ons wervingsproces?  Ben jij een aanpakker die wel van een uitdaging houdt en kun je goed omgaan met druk? Ben je positief ingesteld om zo snel mogelijk veel vacatures in te vullen? Dan is dit dé functie voor jou!

Dit zijn wij!
Onze organisatie bestaat uit 4 aanbieders van professionele kinderopvang met in totaal circa 45 kinderopvanglocaties verspreidt door het land. Ruim 500 medewerkers zetten zich gemotiveerd in voor hun werk in deze prachtige branche. Met z’n allen werken we samen om ouders en kinderen de best mogelijke opvang te bieden, maar halen we ook het beste uit elkaar naar boven. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en gaan we voor de beste kwaliteit. In de functie van Recruiter ben je werkzaam op het servicebureau in Soest en draag je samen met de collega’s van de afdelingen HR, Planning, Financiën, Facilitair, Kwaliteit en Marketing bij aan de ondersteuning van alle locaties.

Wat ga je doen?
Voor deze functie zoeken wij een doortastende collega die het een uitdaging vindt om in een schaarse markt nieuwe collega’s te werven. Je wordt verantwoordelijk voor het hele wervingsproces, van het opstellen en plaatsen van vacatures tot het voeren van selectie- en arbeidsvoorwaarden gesprekken. De candidate experience is allesomvattend voor de rol die jij gaat bekleden. Je stelt in samenwerking met de afdeling Communicatie een vacaturetekst op, denkt mee over de inzet van de meest effectieve wervingskanalen en brengt nieuwe initiatieven, activiteiten en verfrissende ideeën in. Je gaat strategisch en efficiënt te werk bij het werven van personeel en snapt door jouw ervaring binnen het vak hoe relevante media werken en hoe je medewerkers kunt enthousiasmeren om bij één van onze labels te komen werken. Je begeleidt locatiemanagers bij het selectieproces en deelt je kennis en ervaring met hen, zodat kandidaten een professionele en positieve indruk krijgen van onze organisatie. Ook benader je actief potentiële kandidaten, bouw je je eigen netwerk op en draag je bij aan een goede onboarding van nieuwe collega’s.

Wat zoeken we in jou?
Je bent ondernemend creatief in het vinden van schaars talent. Je communiceert gemakkelijk met mensen en met jouw enthousiasme weet je kandidaten voor je te winnen. Je bewaart het overzicht en houdt het hoofd koel bij tijdsdruk of onverwachte omstandigheden. Je bent positief en praktisch ingesteld, zeer betrokken, denkt in oplossingen, kan snel schakelen en laat je niet uit het veld slaan. Een proactieve, open en flexibele werkhouding is dan ook een must, evenals goede communicatieve vaardigheden. Verder:

Wat geven we jou?
Een uitdagende functie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je komt te werken in een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste collega’s en mag meebouwen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vast contract. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO en de inschaling voor deze functie is schaal 9 (€ 2935 – € 3959 per maand o.b.v. 36 uur). Daar bovenop krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in je reiskosten en een bijdrage aan je pensioen, korting op de zorgverzekering en kun je gebruikmaken van diverse fiscale voordelen. Heb je zelf kinderen? Dan profiteer je van een mooie korting voor opvang op onze vestigingen.

Interesse?
Vind jij het leuk om mee te werken aan het vinden en binden van nieuwe collega’s? Wil je werken in een organisatie die volop in beweging is en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en optimalisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie op naar werken@topkids.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Lera via 030-2211003.