Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

beschikbaar vanaf februari 2022 – werklocatie Soest – minimaal 2 dagen per week

Volg je een opleiding in de richting van marketing en/of communicatie? Ben je op zoek naar een meewerkstage waar je het vak in de praktijk leert? Dan maken we graag kennis met jou! Wij hebben een mooie uitdaging in de kinderopvangbranche beschikbaar om jouw talenten op het gebied van social media, communicatie, pr en marketing te laten zien én verder te ontwikkelen.


Wie zijn wij?

Als stagiair(e) marketing en communicatie maak je deel uit van een fijn team medewerkers, die werkzaam zijn vanuit het servicebureau in Soest. Dit team bestaat uit de afdelingen HR, Kwaliteit, Planning, Facilitair, Financiën, Marketing en de directie. We bedienen op dit moment vier verschillende kinderopvangorganisaties, namelijk Topkids, Small Society, Speel-Inn en Fris! Jij draait direct echt met ons als collega mee. Er heerst een gezellige en informele sfeer. Tijdens jouw stage ga je vooral samenwerken met de afdelingen HR en Marketing.

Wat ga je doen?
We kunnen je alvast één ding vertellen: geen dag zal hetzelfde zijn! Corporate communicatie, interne communicatie, klantcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie, social media en (online) marketing; alles komt aan bod. Denk bijvoorbeeld aan:

Wat vinden wij prettig?
Enthousiast, creatief, leergierig en zelf ook initiatieven durven te nemen. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen waarover je beschikt. Je bent communicatief vaardig, bent dol op schrijven en beheerst de Nederlandse taal dus zeer goed in woord en geschrift. Je stelt je open en flexibel op en durft mee te denken met nieuwe plannen. Verder ben je in staat om een merk uit te dragen, op allerlei manieren. Ervaring hebben met kinderen is niet nodig, maar het is natuurlijk wel fijn als je affiniteit hebt met deze doelgroep.

Wat hebben we jou te bieden?
Vanaf februari 2022 ben je meer dan welkom bij ons voor een leuke en leerzame stageplek. Je komt te werken op het servicebureau in Soest, waar we over flexwerkplekken beschikken. Naast dat je van ons kunt leren, leren wij natuurlijk ook van jou. Daar belonen we je uiteraard graag voor middels een stagevergoeding conform de CAO Kinderopvang. Jouw stagebegeleider, onze allround marketing- en communicatietopper neemt jou graag onder haar hoede. We bieden je een uitdagende en afwisselende stage, waar je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en waar alle facetten binnen marketing en communicatie aan bod komen, zodat jij kunt ontdekken wat nou het allerleukste is binnen dit brede vak.

Enthousiast geworden?
Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij ons, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw CV en motivatie. Deze kun je mailen naar lvanengelen@smallsociety.nl.
Vergeet niet te vermelden welke opleiding je volgt en wat je stagedagen zijn. Heb je nog een vraag over de stage? Bel of app dan met Lianne via 06-51272106. Een proefopdracht is onderdeel van de sollicitatie.