Ben jij een sportieve en creatieve pedagogisch medewerker en zoek je werk waar veel ruimte is voor eigen inbreng?

Dan is deze vacature geschikt voor jou! Voor onze BSO in Maartensdijk zijn we op zoek naar een gezellige collega die ons team komt versterken!

Functie

In de functie van pedagogisch medewerker draag je naast de dagelijkse begeleiding en opvang van de kinderen, ook zorg voor zowel de invulling als het aanbod van ons afwisselende programma. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesses op alle mogelijke gebieden.

Organisatie

Op onze BSO in Maartensdijk ligt de focus op een zo breed mogelijk aanbod aan activiteiten binnen een thema. In de gezellige en multifunctionele ruimtes van de BSO bieden we verschillende workshops aan onder andere op creatief, muzikaal, natuurkundig gebied, eigenlijk op elk gebied die je maar kan bedenken. Op het schoolplein en in de gymzaal bieden we de kinderen dagelijks een uur sport aan. Het team bestaat uit pedagogische sportmedewerkers en creatieve pedagogische medewerkers. Samen zorgen zij voor een uitdagend programma, steeds in een wisselend thema.

Wat wij vragen

 1. Een gekwalificeerde opleiding
 2. Affiniteit met creativiteit/muziek/sport/theater of een ander leuk gebied
 3. Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 4. Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 5. Organisatievermogen
 6. Open communicatie naar zowel kinderen, ouders als collega`s
 7. Flexibel instelling en werkhouding

Ons aanbod

 1. +/- 20 uur per week
 2. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang
 3. Je komt te werken bij een organisatie die altijd in beweging is
 4. Een enthousiast team en prettige werksfeer

Wil jij een bijdrage leveren aan ons leuke team en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Mail dan o.v.v. vacature BSO Topkids Maartensdijk en we zien je motivatiebrief inclusief CV graag tegemoet. Referentieonderzoek maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Soort dienstverband: Deeltijd

Sollicitatie