Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Hé topper, kom jij ons BSO team versterken?!

 

Sportieve, avontuurlijke, creatieve en enthousiaste mannen en vrouwen werken op de buitenschoolse opvang! Een pedagogische of sportopleiding? Werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Wij bieden je een Topbaan op onze BSO in Soest!

Functie

Op onze uitdagende BSO aan de Laanstraat in Soest én onze nieuwste aanwinst in Soesterberg, bieden we de kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie heerlijk uit te leven.

Samen met je team organiseer jij uitdagende activiteiten voor  kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesse op alle mogelijke gebieden. Jullie krijgt de vrijheid om met elkaar de dag vorm te geven en in te spelen op wat de kinderen nodig hebben die dag. Voetballen? Knutselen? Koekjes bakken? De mogelijkheden zijn enorm! .

Uitdaging bij Topkids!
Als je bij ons komt werken vinden wij het belangrijk dat jij uitdaging vindt in je werk. Dat je veel vrijheid hebt om dingen te ondernemen. We willen gewoon dat je energie uit je werk haalt en jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien

Wat neem je mee?

Kijk, dat jij passie hebt voor kinderen en zin hebt een gave nieuwe uitdaging, is duidelijk. Anders keek je hier niet. Dus we vragen verder alleen om een geldig diploma waarmee je op de buitenschoolse opvang mag werken (check hier je diploma).

Wat geven wij je?

Interesse of vragen? 

Vul onderstaand formulier in en laten we snel kennis maken!

Sollicitatie