Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Pedagogisch medewerker BSO

 

Sportieve, avontuurlijke, creatieve en enthousiaste mannen en vrouwen werken op de buitenschoolse opvang! Een pedagogische of sportopleiding? Werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Wij bieden je een Topbaan bij één van onze BSO’s in de Bilt, Zeist, Soest of Soesterberg!

Na school en in de vakanties organiseer jij samen met je team, uitdagende activiteiten voor  kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesse op alle mogelijke gebieden. Jullie krijgt de vrijheid om met elkaar de dag vorm te geven en in te spelen op wat de kinderen nodig hebben die dag. Voetballen? Knutselen? Koekjes bakken? De mogelijkheden zijn enorm!

Uitdaging bij Topkids!

Als je bij ons komt werken vinden wij het belangrijk dat jij uitdaging vindt in je werk. Dat je veel vrijheid hebt om dingen te ondernemen. We willen gewoon dat je energie uit je werk haalt. Zo simpel is het.

Wat neem je mee?

Kijk, dat jij passie hebt voor kinderen en zin hebt een gave nieuwe uitdaging, is duidelijk. Anders keek je hier niet. Dus we vragen verder alleen om een geldig diploma waarmee je op de buitenschoolse opvang mag werken (check hier je diploma).

Wat geven wij je?

Interese?

Stuur Sabine een WhatsApp: 06-82676278 en laten we het rondmaken😉

Vul onderstaand formulier in en we maken graag snel kennis met je!

Sollicitatie