Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Meewerkend Coördinator

 

Voor een nieuw te openen Topkids vestiging (per september) in regio Bunschoten-Spakenburg, zijn wij op zoek naar een Meewerkend Coördinator voor 36 uur per week.

Over Topkids
Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Match dit met wie jij bent en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een Topbaan voor je! Onze vestigingen hebben allemaal een eigen unieke karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

Wat ga je doen?
Als Meewerkend Coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op het kinderdagverblijf. Je fungeert als aanspreekpunt op de vestiging en zet jouw pedagogische kennis in om deze, in combinatie met onze visie, te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang. Je vind het een uitdaging om met je team net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Samen organiseren jullie uitdagende activiteiten voor de kinderen aan de hand van een thema. De kleinste kinderen krijgen zo de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de peuters maken kennis met nieuwe activiteiten om hun talenten en interesses te kunnen ontdekken. Een veelzijdige en uitdagende job dus!

Wat neem je mee?
Jij heb een passie voor kinderen en zin in een gave nieuwe uitdaging. Naast een gekwalificeerd pedagogische diploma, waarbij niveau 4 een vereiste is, communiceer je open en professioneel. Je ziet ieder zijn kwaliteiten, weet die goed in te zetten en je motiveert je collega’s om alles uit zichzelf te halen. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch-, veiligheid en gezondheidsbeleid. Je zet middelen effectief in en draagt zo op professionele en positieve wijze bij aan de resultaten.

Wat bieden wij je?
• Een contract voor 36 uur per week;
• Enthousiaste collega’s en leuke kinderen;
• Een fijn salaris tussen de € 2423 en € 3205 op basis van 36 uur (schaal 7);
• Werken op een nieuwe locatie in regio Bunschoten-Spakenburg;
• Een baan bij een zeer innovatieve kinderopvangorganisatie;
• Een top plek waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Stuur dan een berichtje via WhatsApp naar Sabine (Clustermanager): 06-55778446.
Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie