Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding


Meewerkend Coördinator BSO en peutergroep

 

 

Creatieve, avontuurlijke, en enthousiaste mannen en vrouwen werken op de buitenschoolse opvang! Een pedagogische opleiding? Wij bieden je een Topbaan als Meewerkend Coördinator aan in De Bilt! Wie wil er nou niet werken op een BSO of peutergroep waar je had willen zitten toen je zelf nog op school zat

Als Meewerkend coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van de BSO en de peutergroep. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesses op alle mogelijke gebieden. Met je team organiseer jij uitdagende activiteiten voor de kinderen van de peutergroep en BSO aan de hand van een thema. Een veelzijdige en uitdagende job dus!

Uitdaging bij Topkids!

Als je bij ons komt werken vinden wij het belangrijk dat jij uitdaging vindt in je werk. Dat je vrijheid hebt om dingen te ondernemen. We willen dat je energie uit je werk haalt. Je vind het een uitdaging om met je team net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag of middag van te maken.

Wat neem je mee? 

Jij heb een passie voor kinderen en zin in een gave nieuwe uitdaging. Dat is duidelijk , anders keek je hier niet. Naast een gekwalificeerd pedagogische diploma, waarbij niveau 4 een vereiste is, communiceer je van nature open en professioneel. Je ziet ieder zijn kwaliteiten en weet die goed in te zetten en collega’s te motiveren alles uit zichzelf te halen. Je grote verantwoordelijkheidsgevoel en flexibele houding spreken voor zich. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch-, veiligheids en gezondheidsbeleid. 

Wat geven wij je? 

Interesse of vragen? Stuur Sabine een WhatsApp: 06-82676278

Vul snel onderstaand formulier is en we maken graag snel digitaal kennis met je. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Sollicitatie