Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Meewerkend Coördinator Maartensdijk

 

Ben jij op zoek naar net wat meer uitdaging? Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Heb je passie voor creativiteit, muziek of dans? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor de Peuterplus en BSO van onze vestiging in Maartensdijk, zijn wij op zoek naar een Meewerkend Coördinator voor 32 tot 36 uur per week.

 

“WAT ZULLEN WE VANDAAG WEER EENS GAAN BELEVEN?”

 

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Ga je samen met de kinderen creatief aan de slag met verschillende materialen of tover je de BSO in tot een laboratorium waar jullie gaan experimenteren met proefjes en techniek? Wat denk je van een musical ontwikkelen, wat wordt het script, wie duikt de stoffenmand in voor kostuums, hebben we talent in huis voor het maken van een decor? Of is het atelier dé plek om jouw creatieve uitspattingen de vrije loop te laten en jouw talenten te delen? Een dans instuderen, welk liedje kiezen we, nog toffe danspasjes gezien op TikTok? Wil je kinderen laten kennismaken met verschillende sporten, om te ontdekken welke sport ze het beste ligt? Indien je over één of meerdere van deze talenten beschikt, dan is deze vacature echt iets voor jou!

De functie
Als Meewerkend Coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing van collega’s en coördinatie van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor collega’s en ouders en weet daardoor precies wat er speelt op jouw vestiging. Fijn, want zo zie je kansen om je vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

Je bent een voorbeeld in het werken met kinderen, weet collega’s te inspireren en het beste in hen naar boven te halen. Je vind het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor de kinderen aan de hand van thema’s. De peuters krijgen zo de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de kinderen van de BSO maken kennis met diverse activiteiten om zo hun talenten en interesses te kunnen ontdekken.

Wat neem je mee?
Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen én collega’s te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch-, veiligheid en gezondheidsbeleid. Je zet middelen effectief in en draagt zo op professionele en positieve wijze bij aan de resultaten. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2453 en €3245 bij 36 uur (schaal 7). Je komt te werken op een fijne en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Op deze Ontdekking BSO had je wel willen zitten toen je zelf nog naar school ging! Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lera of Tim via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie