Direct inschrijven Rondleiding

Meewerkend Coördinator Soesterberg

 

Ben jij op zoek naar net wat meer uitdaging? Is organiseren en coördineren helemaal jouw ding? Heb je passie voor creativiteit, muziek of dans? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor onze Topkids vestiging in Soesterberg, zijn wij op zoek naar een Meewerkend Coördinator Peuterplus & BSO voor 32 tot 36 uur per week.

 

“GROTE AVONTUREN BEGINNEN KLEIN..”

Hoe lijkt je dat? Een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Samen met de peuters creatief aan de slag met verschillende materialen of tover je de BSO om tot een waar theater waar je samen met de kinderen een musical of dans instudeert? Het podium is er al, nu alleen de spotlights nog!

De functie
Als Meewerkend Coördinator sta je letterlijk met je voeten in de klei als je op de groep werkt, maar zorg je daarnaast ook voor de aansturing en het coördineren van dagelijkse zaken op de vestiging. Je fungeert als eerste aanspreekpunt op de vestiging voor collega’s en ouders en weet daarom precies wat er speelt op jouw vestiging. Fijn, want zo zie je kansen om je vestiging nog beter op de kaart te zetten. Je krijgt daarbij ondersteuning van de clustermanager, pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers. Samen gaan we iedere dag voor het bieden van de beste mogelijk zorg en opvang.

Je vind het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten om er voor de kinderen een fantastische dag van maken. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor de kinderen aan de hand van thema’s. De peuters krijgen zo de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de kinderen van de BSO maken kennis met diverse activiteiten om zo hun talenten en interesses te kunnen ontdekken.

De locatie
De peuterplus en BSO in Soesterberg zijn gevestigd in de St. Carolusschool. Jij boft, want deze vestiging is sinds september geopend en de verf is dus nog bijna te ruiken. De peutergroep is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 8:30 tot 14:15 uur en op woensdag en vrijdag van 8:30 tot 11:30 uur. De BSO is op alle dagen open van 14:30 tot 18:30 uur, maar op woensdag starten we al om 12:30 uur. Tijdens vakanties en studiedagen is de BSO vanaf 7:30 uur open.

Wat neem je mee?
Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen én collega’s te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je staat stevig in je schoenen, hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met je helicopterview bewaak je het pedagogisch-, veiligheid en gezondheidsbeleid. Je zet middelen effectief in en draagt zo op professionele en positieve wijze bij aan de resultaten. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 36 uur per week en het salaris ligt tussen de €2453 en €3245 bij 36 uur (schaal 7). Je komt te werken op een fijne en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen?
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lera of Tim via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie