Pedagogisch Medewerker – BSO de Bilt

 

Voor onze Topkids BSO vestiging in de Bilt, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor 18 tot 20 uur per week.

 

Werk je al in de kinderopvang of het onderwijs? Wil je elke dag kunnen doen waar je heel erg blij van wordt? Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met allerlei verschillende activiteiten die je zelf ook te gek vind! Ben je sportief aangelegd en dus graag in beweging? Wil je kinderen laten kennismaken met verschillende sporten of spellen? Ontdek jij samen met hen over welke talenten ze beschikken? Dan is deze vacature op de BSO in De Bilt echt iets voor jou! Eventueel is deze vacature te combineren met 2 ochtenden op onze Peuterplus groep.

Functie

Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de BSO hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van! Jij bent er om het stuk culinaire en educatieve ontwikkeling in te brengen en weet dit te vertalen naar leeftijdsgerichte workshops. De manier waarop jij kinderen laat kennismaken met deze facetten zorgt ervoor dat zij niet kunnen wachten om weer naar BSO te komen.

De locatie
De peuterplusgroep/BSO van Topkids De Bilt zit in de Groen van Prinstererschool. In deze ruimte spelen in de ochtend de Peuters en ’s middags kinderen van de BSO. Peuters van Peuterplus wennen op deze manier alvast aan de omgeving waar ze vanaf hun vierder jaar veel tijd zullen doorbrengen. Op de locatie is een groot, gezellig honk ingericht waar de kinderen met hun vriendjes na schooltijd verschillende workshops kunnen volgen. Met iedere maand een nieuw thema worden er ontelbaar veel verschillende creatieve, sportieve, uitdagende en interessante activiteiten en uitstapjes aangeboden. We hebben een fantastische en grote (afgesloten) speeltuin waar vrij gespeeld kan worden en waar we onze sportclinics en andere buitenactiviteiten aanbieden. Ook beschikken we over een groot atelier waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Hebben de kinderen naast al die toffe workshops nog behoefte aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we ze mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 18 tot 20 uur, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2385 en €3192 bij 36 uur (conform CAO Kinderopvang schaal 6). Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Lauren of Nathalia via 030-2211003. Liever contact via Whatsapp? Dat kan via 0638776117. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie dan naar werken@topkids.nl, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie