Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker (Dans & Muziek) – BSO Zeist

 

Voor onze BSO vestiging in Zeist, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor minimaal 27 uur per week.

 

“ KLAAR? En 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ,8…”

Denk je eens in, een baan waarbij je kinderopvang mag combineren met alle creativiteit die jij in je hebt! Samen met de kinderen een dans instuderen, welk liedje kiezen we, nog toffe danspasjes gezien op TikTok? Hebben we talent in huis voor het maken van een decor of het opnemen van een videoclip? Wie durft er dankzij jou zijn of haar zangkunsten te laten horen? Dans jij zo de Macarena na of kun je Let it go vanaf de eerste noot meezingen? Dan ben jij het creatieve brein met liefde voor muziek, zang en dans wat wij zoeken voor onze ontdekking BSO!

Functie
Op onze ontdekking BSO in Zeist, bieden we kinderen de mogelijkheid om zich na een drukke schooldag én tijdens de vakantie heerlijk uit te leven of om juist lekker te chillen. Samen met je team organiseer je uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ieder teamlid brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar de werkvloer en vanuit daar zorgen jullie samen voor een spetterend programma. Zo is geen dag op de BSO hetzelfde en maken jullie er steeds weer een feestje van! Jij bent er om het stuk creatieve ontwikkeling in te brengen en weet dit te vertalen naar leeftijdsgerichte workshops. De manier waarop jij kinderen laat kennismaken met muziek, zang en dans zorgt ervoor dat zij niet kunnen wachten om weer naar BSO te komen.

De locatie
De BSO is gevestigd in een karakteristiek en ruim pand in de rustige en groene wijk Valckenbosch. Het pand leent zich goed voor een divers activiteitenaanbod. Zo beschikken we naast de uitdagende binnenruimte met zandbak over een grote keuken, een atelier en expressielokaal. Ook buiten kan iedereen zich naar hartenlust uitleven in de gave natuur-, en ontdektuin. Hebben de kinderen naast al die toffe workshops nog behoefte aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan nemen we ze mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

Wat neem je mee?
Net dat kleine beetje extra wat het grote verschil maakt voor kinderen, ouders en collega’s. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over passie en vermogen om talenten bij kinderen te herkennen en ze daarin te begeleiden. Je voelt aan waar de behoeftes liggen en speelt daarop in als een professional. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders.

Wat geven wij je?
Bij deze vacature hoort een contract voor 27 uur per week, maar als je een baan met meer contracturen zoekt, dan bekijken we graag de mogelijkheden voor je. Het salaris ligt tussen de €2128 en €2887 bij 36 uur (schaal 6). Je komt te werken op een unieke en prachtige locatie, met enthousiaste collega’s en leuke kinderen. Bij Topkids vinden we het belangrijk dat je meer dan voldoende uitdaging hebt in je werk en we bieden je de vrijheid om dingen te ondernemen en jezelf daarin te ontdekken. Ook investeringen we in jouw ontwikkeling via onze eigen Topkids Academie. Kortom, een top baan waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Interesse of vragen? 
Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Claudia of Tim via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie