Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Pedagogisch Medewerker – BSO Zeist

 

Voor onze Topkids BSO vestiging in Zeist, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor minimaal 21 uur per week.

Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Vind jij dit ook belangrijk en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een topbaan voor je! Onze vestigingen hebben allemaal een eigen unieke karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

De locatie
De BSO is gevestigd in een karakteristiek pand dat ooit dienst deed als kleuterschool in de rustige en groene wijk Valckenbosch. Het pand is ruim maar ademt sfeer en voelt bijna aan als een knusse blokhut waar de kinderen zich na een schooldag heerlijk kunnen uitleven of juist lekker kunnen chillen. Het activiteitenaanbod op de BSO is zeer divers en volledig afgestemd op de wensen van de kinderen. In de grote keuken kunnen bijvoorbeeld de leukste kookworkshops worden georganiseerd, het atelier biedt ruimte voor creatieve uitspattingen en in het vrije expressielokaal kunnen kinderen aan de slag met muziek, dans of theater. Naast de uitdagende binnenruimte beschikt de BSO ook over een grote en gave natuur-, en ontdektuin waar iedereen zich naar hartenlust kan uitleven. Mochten de kinderen daarnaast behoefte hebben aan avonturentochten in de nabije omgeving van de vestiging? Dan kunnen ze onder begeleiding ook mee op pad buiten de grenzen van de BSO!

Wat ga je doen?
Na een schooldag vang jij de kinderen met open armen op. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesses op alle mogelijke gebieden. Je organiseert samen met collega’s uitdagende activiteiten in verschillende thema’s voor de kinderen die jullie opvangen. Jullie krijgen de vrijheid om met elkaar de dag vorm te geven en in te spelen op wat de kinderen nodig hebben die dag. De mogelijkheden zijn enorm!

Wat neem je mee?
Jij hebt een passie voor kinderen en weet heel goed wat hen bezig houdt. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, (check hier je diploma), communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Natuurlijk heb je affiniteit met sport en ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat bieden wij je?
• Een contract voor 21 uur per week met uitloopmogelijkheid;
• Enthousiaste collega’s en leuke kinderen;
• Een fijn salaris tussen €2128 en €2887 op basis van 36 uur (schaal 6);
• Een baan bij een zeer innovatieve kinderopvangorganisatie;
• Een top plek waar je wordt gewaardeerd voor je inzet!

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Tim of Marjolijn via 030-2211003.
Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie