Pedagogisch medewerker KDV en BSO Soest

Topkids opent binnenkort een nieuw kinderdagverblijf en BSO aan de Laanstraat in Soest. Word jij onze nieuwe collega binnen dit bijzondere kindcentrum?

Functie

Voor zowel het kinderdagverblijf áls de BSO zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Als pedagogisch medewerker draag je naast de dagelijkse begeleiding en opvang van de kinderen, ook zorg voor zowel de invulling als het aanbod van ons afwisselende programma. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te maken met nieuwe activiteiten, talenten en interesses op alle mogelijke gebieden.

Organisatie

Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. In het nieuwe pand, gelegen in het midden van Soest, bieden we kleinschalige opvang aan baby’s en peuters van 0-4 jaar. Deze locatie gaan wij omtoveren tot kindcentrum in de bekende huiselijke Topkids sfeer. De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de babygroepen creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang. De veelzijdige BSO, moet een plek worden waar de kinderen zich na een schooldag heerlijk kunnen uitleven of juist lekker kunnen chillen. Het activiteitenaanbod op de BSO is zeer divers en volledig afgestemd op de wensen van de kinderen.

Wat wij vragen

  1. Een gekwalificeerde opleiding
  2. Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  3. Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  4. Organisatievermogen
  5. Open communicatie naar zowel kinderen, ouders als collega`s
  6. Flexibel instelling en werkhouding

Ons aanbod

  1. 27 tot 36 uur per week
  2. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang
  3. Je komt te werken bij een organisatie die altijd in beweging is
  4. Een enthousiast team en prettige werksfeer

Ben jij de perfect kandidaat voor deze vacature en zie jij jezelf als aanwinst voor onze organisatie? Solliciteer dan direct en mail je motivatiebrief en CV naar werken@topkids.nl o.v.v. vacature PM’er Laanstraat!

Soort dienstverband: Deeltijd

Sollicitatie