Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

 

Vacature Pedagogisch medewerker Soest

 

Jonge kinderen begeleiden in hun ontwikkeling? Doe dit bij Topkids Soest: een fonkelnieuwe locatie, met een waanzinnige inrichting en fantastische collega’s!

’s ochtends stap jij de nieuwe locatie in. Je geniet van de gezellige inrichting die speciaal voor Topkids is gemaakt. De rustige kleuren, de natuurlijke materialen, de binnentuin … Ja, echt een gevoel van thuiskomen. Precies het warm gevoel dat Topkids ouders, kinderen én medewerkers wil geven. Jij kijkt weer enorm uit naar een dag met ontelbare knuffels en vrolijke gezichtjes. En ja, die poepluier? Die neem je er voor lief bij. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn tenslotte:)

Toppers bij Topkids!

Als je bij ons komt werken ontvangen wij je met open armen. Sterker nog: We leggen de rode loper voor je uit op je eerste werkdag! Jouw collega’s zijn stuk voor stuk toppers. En daar zijn we trots én zuinig op. Het ontbreekt dan ook zeker niet aan waardering. We willen gewoon graag dat je gelukkig bent in je werk. Zo simpel is het.

Wat neem je mee?

Kijk, dat jij staat te trappelen om met kinderen van 0 tot 4 jaar te werken, is duidelijk. Anders keek je hier niet. Dus we vragen verder alleen om een diploma waarmee je op een kinderdagverblijf mag werken.

Wat geven wij je?

  1. Een mooi contract van 27 tot 36 uur per week op het kinderdagverblijf. Wil je ook op de buitenschoolse opvang werken? Hartelijk welkom!
  2. Een fijn salaris tussen € 2128 en € 2887 (bij 36 uur)
  3. Waardering, schouderklopjes en verse kopjes thee. Of koffie:)

Bel Sabine of stuur een WhatsApp: 06-82676278 en laten we het rondmaken.

Dan halen wij vast de rode loper tevoorschijn.

Sluitingstermijn 20 december 2020.

Adres:

Kinderdagverblijf Soest

Laanstraat 3762 KE Soest

Soort dienstverband: Deeltijd

Je mag natuurlijk ook altijd onderstaand formulier invullen als je dat wilt. Maar het hoeft niet.

Sollicitatie