Pedagogisch Medewerker – KDV Soest

 

Voor het kinderdagverblijf van onze Topkids vestiging in Soest, zijn wij per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor de peutergroep voor 36 uur per week. Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Vind jij dit ook belangrijk en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan hebben wij een TOPbaan voor je! Onze vestigingen hebben allemaal een eigen unieke karakter en zijn een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

De locatie
In dit vriendelijk ogende, vrijstaande pand bevinden zich een babygroep (0-1,5 jaar) waar de focus ligt op veiligheid en verzorging, een dreumesgroep (1,5-2,5 jaar) ingericht op de fase waarin de kinderen de wereld gaan ontdekken en een peutergroep (2,5-4 jaar) waar we zoveel mogelijk ontwikkelingsstimulerende activiteiten aanbieden om de kinderen met een goed gevulde rugzak naar de basisschool te laten gaan. We creëren een huiselijk karakter zodat de kinderen zich begeven in een omgeving waarin ze zich veilig en op hun gemak voelen. Zo proberen wij een verlengstuk van de huiskamer te zijn. Maar wel een huiskamer waar van alles mogelijk is! Er is een binnentuin waar de kinderen buiten BSO-tijd gebruik van kunnen maken. Op creatief gebied worden er veel activiteiten aangeboden en bieden we iedere 6 weken een nieuw thema aan welke worden vormgegeven door de pedagogisch medewerkers op basis van wat er leeft bij de kinderen, zodat het aansluit bij hun belevingswereld.

Iedere groep grenst aan een eigen tuintje waar ze kunnen bewegen, spelen en ontdekken. We hechten waarde aan buiten spelen en proberen dan ook iedere dag met de kinderen naar buiten te gaan. In het pand zit ook een BSO waar nauwe samenwerking mee is zodat we de kinderen een soepele doorstroom kunnen bieden.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Je biedt de kinderen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteunt op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld en hun eigen talenten te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen. Je weet overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren op de groep.

Wat neem je mee?
Jij hebt een passie voor kinderen en weet heel goed wat hen bezig houdt. Je weet jouw kwaliteiten goed in te zetten en beschikt over een groot organisatievermogen. Je hebt een flexibele werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast dat je over een gekwalificeerd pedagogisch diploma beschikt, communiceer je open en professioneel met collega’s, kinderen en hun ouders. Verder ben je een vrolijke en betrouwbare aanvulling op het team.

Wat bieden wij je?

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar 030-2211003 of 06-10260396. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is, we zien je CV graag tegemoet. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 50 MB.