Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Pedagogisch medewerker KDV
zwangerschapsvervanging

 

Bij Topkids staan professionaliteit, kleinschaligheid, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop. Match dit met wie jij bent en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Dan bieden wij je een Topbaan aan op het kinderdagverblijf in Utrecht!

Onze organisatie

Onze vestigingen zijn sfeervol ingericht, stralen rust uit en stimuleren tot spel, zowel binnen als buiten. Iedere vestiging heeft zijn eigen unieke karakter en is een fijne plek voor zowel de kinderen áls onze enthousiaste medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezien worden en de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

Uitdaging bij Topkids!

Tijdens het zwangerschapsverlof van één van onze collega’s hebben we iemand nodig die onze teams, zowel op de locatie aan de Biltstraat áls op de locatie aan de Swammerdamstraat, komt versterken. Flexibiliteit is je dus niet onbekend. Als je bij ons komt werken vinden wij het belangrijk dat jij uitdaging vindt in je werk. Dat je veel vrijheid hebt om dingen te ondernemen. We willen gewoon dat je energie uit je werk haalt. Zo simpel is het.

Wat neem je mee?

Kijk, dat jij passie hebt voor kinderen en zin hebt een gave nieuwe uitdaging, is duidelijk. Anders keek je hier niet. We vragen je om een geldig diploma waarmee je op het kinderdagverblijf  mag werken, een flexibele en enthousiaste mindset en je bent beschikbaar tussen 21 juni en 5 november voor 4 dagen in de week.

Wat geven wij je?

Interesse? Stuur Sabine een WhatsApp: 06-82676278 en laten we in contact komen.

Natuurlijk mag je ook onderstaand formulier invullen. Maar het hoeft niet:)

Sollicitatie