Direct inschrijven Rondleiding plannen Inschrijven Rondleiding

Senior Salarisadministrateur – Den Haag, Amsterdam of Soest

 

Samenwerkende kinderopvang is per direct op zoek naar een ervaren senior salarisadministrateur, bij voorkeur met kennis van Afas, voor 32 tot 36 uur per week.

Samenwerkende Kinderopvang (SKO) bundelt de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties door bijna heel Nederland met de kracht van een grote organisatie. Deze organisaties zijn als labels aangesloten bij SKO en opereren autonoom, maar wel in samenwerking met elkaar. Met name kleine en regionaal ingebedde kinderopvangorganisaties zijn sterk in persoonlijk en betrokken werken. En die betrokkenheid, ook bij en van medewerkers, is de beste voedingsbodem voor kwaliteit. Toch maakt die kleinschaligheid op sommige gebieden kwetsbaar. Samenwerkende Kinderopvang omarmt de diversiteit en eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties; tegelijkertijd ondersteunen we deze organisaties en nemen we de kwetsbaarheden weg. Hierdoor kunnen de medewerkers voluit doen wat ze het liefste doen en waar ze goed in zijn: zorgen voor kwaliteit in de kinderopvang.

De locatie
De standplaats van waaruit jij je werkzaamheden verricht kan zijn het Centrale Service Bureau in Den Haag of een van onze lokale Service Bureaus in Amsterdam of Soest.

Wat ga je doen?
Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de salarisadministratie. Je zoekt hierbij een nauwe samenwerking op tussen de afdelingen Financiën en HR, en uiteraard met je collega Salarisadministrateurs. Binnen de afdeling salarisadministratie ben jij tevens verantwoordelijk voor het begeleiden van je collega’s en geef jij sturing waar nodig. Je bent het uithangbord naar de rest van de organisatie en zorgt ervoor dat de administratie nauwkeurig en binnen de vastgestelde tijdskaders verloopt.

• Correcte en tijdige verwerking, controle en betaalbaarstelling van salarissen en afdrachten;
• Beantwoorden van vragen van medewerkers, management en externe instanties;
• Sturing geven aan de andere salarisadministrateurs en hen begeleiden waar nodig;
• Zorgdragen voor de maand- en jaarafsluiting van de salarisadministratie en de aansluitingen naar de financiële administratie;
• Zorgdragen voor relevante rapportages en, waar mogelijk, het functioneel beheer van het salarispakket;
• Zorgdragen dat we op de hoogte blijven van relevante informatie m.b.t. fiscale en sociale wetgeving en bijhouden van ontwikkelingen.

Wat vragen wij?
• HBO / WO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, je bent toe aan de tweede of derde stap in je carrière
• Kennis van en ervaring met Afas is een pre;
• Uitgebreide kennis van en ervaring met Excel is een vereiste
• Je bent analytisch, servicegericht en communicatief sterk

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Bel dan naar Tim of Marjolijn via 030-2211003. Ben je al overtuigd dat dit dé functie voor jou is en wil je direct solliciteren? Vul dan snel onderstaand formulier in, zodat we snel een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatie