BSO Utrecht

Alle kinderen van 4 tot 12 jaar in de Utrechtse wijk Zuilen weten: na school is Topkids Sport BSO Utrecht ‘the place to be’!

Al sinds 2011 zit deze supergave en sportieve BSO van Topkids bij voetbalvereniging Elinkwijk. Voor alle kinderen die naar de basisschool gaan bieden we een uitdagend programma met wisselende sportactiviteiten. En wat nog het leukst is: deze lessen worden allemaal gegeven door stoere en gekwalificeerde sportmedewerkers.

Een middag op onze BSO Utrecht

Topkids BSO Sport kan je bijna geen naschoolse opvang meer noemen. Ja, natuurlijk bieden we buitenschoolse opvang aan kinderen van de Prinses Margrietschool, de Ludgerschool, de Cirkel en de Piramide binnen alle gestelde eisen van de GGD, maar… wij doen zóveel meer! Lees nog even door en zie hoe een reguliere middag er op BSO Elinkwijk uit ziet:

Na schooltijd staan onze gemotiveerde en zorgzame medewerkers op het schoolplein te wachten. Zijn ze dit keer met de bus of met de bakfiets? En wie mag er voorin?? Voor de veiligheid krijgen alle kinderen een hesje aan. Zijn we allemaal compleet? De medewerker telt nog even goed na en dan kunnen we vertrekken.

Fijne plek

Bij de BSO aangekomen gaan we snel de kleedkamer in en duiken we in onze sportoutfit. Krijg je je veters niet uit de knoop? De medewerkers zijn er om je te helpen. Daarna kunnen we nog even fijn spelen op het pleintje maar binnen is ook een hele fijne plek om te knutselen, te puzzelen of rustig boekjes te lezen.

Als iedereen compleet is gaan we aan tafel en komen er heerlijke schalen fruit en rauwkost langs. De meloen is als eerste op maar daarna gaan de schalen helemaal leeg. Wat een heerlijkheden na school. Uiteraard drinken we ook nog wat: thee of heerlijk zelfgemaakt fruitwater. Lekker én gezond!

Themagerichte sportworkshops

Om 16 uur kunnen we écht niet langer meer wachten en staan we te trappelen om naar het veld te gaan. Want wij hebben niet zomaar een buitenruimte: Topkids heeft een compleet voetbalveld tot zijn beschikking! En daar weten de sportmedewerkers wel raad mee. Per leeftijdscategorie maken we groepen en dan kunnen we aan de slag. Wat is het deze maand? Voetbal? Hockey? Zelfverdediging? Of een mix van racketsporten? We maken overal kennis mee en ontdekken op deze manier welke sport het beste bij ons past en leren we vooral hoe fijn het is om met elkaar te sporten en te bewegen.

Om 17 uur is de sportles voorbij maar blijft het veld nog lang gevuld met vrij spelende kinderen totdat de ouders er weer zijn. Die middag is voorbij gevlogen! Langzaamaan worden de kinderen opgehaald maar weet je wat ook kan bij ons? Thuisgebracht worden met onze unieke thuisbrengservice! Duidelijk toch? Topkids BSO Sport is de leukste BSO van Utrecht!