Op maandag 5 september was het een groot feest bij de sportvelden van SO Soest. Hier werd de nieuwe Sport BSO van Topkids Kinderopvang geopend door Bob van Tricht, meewerkend coördinator van deze nieuwe buitenschoolse opvang.

De Sport BSO in Soest is een buitenschoolse opvang waarbij sport en bewegen centraal staat. Onder leiding van enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerkers doen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar ervaring op met allerlei soorten sporten. Denk aan een workshop frisbeeën, hockey of boogschieten, maar ook andere sporten en spellen komen ruimschoots aan bod. De activiteiten zijn aangepast naar de verschillende leeftijden van de kinderen die de buitenschoolse opvang bezoeken.

Na het doorknippen van het oranje lintje werd de opening van de nieuwe BSO met groot enthousiasme gevierd door de kinderen, pedagogisch medewerkers, clustermanager en directeur van Topkids. We hebben goed nieuws, want er is nog plek voor kinderen die graag na schooltijd, op studiedagen en in vakanties mee willen sporten en spelen. Bezoek onze website voor meer informatie of maak een afspraak voor een rondleiding. We laten je onze BSO graag zien!