Met heel veel trots presenteren wij onze nieuwe website!

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze nieuwe huisstijl en deze website. Het nieuwe logo dat al een tijdje in gebruik is verraadde dat waarschijnlijk al een beetje… Wij waren namelijk van mening dat Topkids toe is aan een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die rustig, zacht, maar tegelijkertijd ook professioneel en stoer is. Een uitstraling die recht doet aan de organisatie die we in de afgelopen jaren zijn geworden.

Maar hoe pak je dat aan? Brainstormen, moodboards maken, marktonderzoeken enzovoorts om erachter te komen wat we wilden om daarna te zoeken naar een bedrijf die dat voor ons kon gaan uitvoeren. Samen met Social Brothers zijn we, na veel proberen, opnieuw proberen en uiteindelijk knopen doorhakken, tot dit resultaat gekomen. En wij zijn blij!

Wat de website helemaal af maakt zijn de foto’s, gemaakt door Peggy Saffrie. Met dank aan een aantal Topkids medewerkers en hun kinderen heeft de website nu helemaal de persoonlijke uitstraling waar wij naar streefden.