Vorige week ondertekende labeldirecteur Bregje de Saint Aulaire een samenwerkingsovereenkomst met voorzitter Ries de Jong van SO Soest. Topkids Kinderopvang gaat binnenkort buitenschoolse opvang voor sportieve kinderen van 4 tot 12 jaar aanbieden op de velden van SO Soest.

Topkids houdt kinderen in beweging
Bregje vertelt daarover: ,,Het complex van SO Soest biedt ons de mogelijkheid om na schooltijd, tijdens vakanties en studiedagen kinderopvang, gecombineerd met sportlessen, aan te bieden. Ons team van pedagogische en sportieve medewerkers biedt een uitdagend sportprogramma aan met wisselende thema’s. Zo maken kinderen kennis met verschillende sporten en zijn ze ook nog eens lekker in beweging.

Topkids en SO Soest profiteren van elkaar
Ries de Jong: ,,Wij zijn blij met de komst van Topkids. De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met een andere BSO. De ervaring hebben wij al. Het is mooi dat Topkids sportlessen aanbiedt op ons complex. Zo kunnen jonge kinderen al vroeg kennismaken met SO Soest.” Topkids wordt sponsor van SO Soest en treedt toe tot het ‘leger’ van de Vendeliers.

Openingstijden
De Topkids Sport BSO in Soest is geopend op maandag, dinsdag, donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. Ben je nieuwsgierig geworden of op zoek naar een plekje voor je kind? Bekijk de website voor meer informatie, neem contact op via www.topkids.nl/contact of stuur een e-mail naar info@topkids.nl.