Hoe leuk is dat!

Topkids kinderopvang doet mee aan de race voor Biltse ondernemer van 2019.  De verkiezing Biltse ondernemer van het jaar is een initiatief van de Lions Club De Bilt-Bilthoven en de gemeente De Bilt.

De organisatie verkiezing Biltse ondernemer van het jaar, stelt zich ten doel om eens in de twee jaar per categorie een onderscheiding uit te reiken aan de ondernemer van het jaar. Hiermee wordt beoogd aandacht te vestigen op het ondernemen – in de breedste zin van het woord – in gemeente De Bilt en inspiratie te geven aan allen die op dit terrein werkzaam zijn. De onderscheiding wordt uitgereikt tijdens een door de organisatie te organiseren feestelijke bijeenkomst op de laatste woensdag van november in het betreffende jaar.

De awardsuitreiking van de verkiezing van de Biltse ondernemer van het jaar 2019 vindt plaats op woensdag 27 november 2019.  Deze verkiezing wordt om het jaar georganiseerd door Lions Club De Bilt-Bilthoven in samenwerking met gemeente De Bilt.De Biltse ondernemer van het jaar stimuleert, inspireert, viert en geeft bekendheid aan het succesvol ondernemerschap in de gemeente De Bilt. Prijswinnaars, die zich De Biltse ondernemer van het jaar mogen noemen en die dienen als voorbeeld voor andere ondernemers.